Av STEINAR SAETHER

Nok et hederlig nederlag i Wolverhampton. Hjemmelaget var gode i de første 25 minuttene og skåra 2 ganger. Før det bomma vi på 2 sjanser. At resten av kampen var vår er kanonbra ettersom ulvene er suverene ledere, men så er det problemene vi har med å skåre da, det er vårt omen...

Vandrerne fra Bolton har etter en veldig svak start på sesongen krabba seg over nedrykksstreken, er nå nummer 19 med 30 poeng, som er 3 plasser under oss og 7 poeng mindre. Bolton skårer noen få mål mindre enn oss og slipper inn noen flere. Borte er laget enda mer råtne enn oss, om de da ikke skulle finne på å slå oss i dag, da er vi like dårlige. Legg merke til at dagens gjester skårer bortemål i kun annenhver kamp. De to siste bortekampene har begge endt med fortjente tap 0-2 i Cardiff og Brentford.

Manager Parkinson har ei fast backrekke mens midtbanen veksler stort fra kamp til kamp, spissene er få og tannløse, og når midtbanen bidrar lite i målprotokollen, er plasseringen rettferdig.

Flott at Luongo er friskmeldt, kanskje er Smyth tilbake. Manning er suspendert. Furlong, Sylla og Hall er under full rehab mens Wheeler og Mackie forblir ute til sommeren, sånn det ser ut nå. Kaptein Pratley må testes før kampstart for vandrerne, det samme gjelder Noone, ellers ser det ut lørdag morgen som resten kan vandre rundt på Loftus Road.

Vi er i førersetet lagene i mellom, 3-2-0 på de 5 siste hvorav 1-1 på Macron Stadium tidligere denne sesongen. På dette nivået har ikke Bolton slått oss på 18 år. Vi er sammen med Sunderland og Reading de lagene som har færrest smultringer til nå, det betyr i praksis kun 5 av dem, den siste i forrige hjemmekamp mot Barnsley (1-0).

Det må da være mulig å øke det antallet til 6 etter denne kampen, skåringssvake som vandrerne er? Motstand vil vi få, magen min rumler noe om at vi kan forvente 1-0 eller 2-1 til oss, altfor typisk å måtte kjempe oss til en ettmålsseier. I dag også på TV!

Come on U R`ssssss!