Av STIAN KARLSEN

I et intervju, når han blir spurt om Austin var et transfermål, sa David Sullivan følgende:

- De sier at han ikke har leddbånd igjen i knærne. Hvem vet? 
Å signere en spiller til £15 millioner er en risiko. Han kan selvsagt spille i årevis, men kjenner jeg vår flaks rett så ryker kneet hans i første kamp. 

- Han klarte heller ikke å holde Queens Park Rangers oppe. Hvis han hadde klart det på egenhånd så kan man muligens si at ting hadde vært annerledes - noen av målene hans var i tillegg straffespark

Austin har fått med seg disse uttalelsene og føler seg, naturlig nok, noe tråkket på. 
Det er mulig Austin forsvinner før vinduet stenger, men sjansene for at hans nye klubb blir West Ham er nok små etter denne episoden. Austin postet denne uttalelsen på Twitter:

-Jeg føler jeg har ingen annen mulighet enn å ta opp den feilaktige, villedende og uinformerte insinuasjon om min fysiske tilstand som har blitt reist i dag av en person som ikke har tilgang til min personlige helsehistorie.

-Dette er bare én av en rekke feilaktige rapporter om mine såkalte skadeproblemer som har kommeti løpet av sommeren.

-For ordens skyld er det ingenting galt med mine "leddbånd", som det har blitt antydet. Min styrke og ytelse i pre-season har vært utmerket, og med to mål i de to siste kampene tror jeg ikke det er noen tvil om at kampskarpheten min er like bra som alltid.

-Jeg scoret 18 mål i Premier League forrige sesong, noe som ikke ville være mulig dersom jeg følte ubehag eller smerte.

-Som mange profesjonelle fotballspillere, har jeg plukket opp skader i løpet av min karriere, men effekten av dette på min dag-til-dag trening og på kampdag er ikke-eksisterende.

-For en viktig mann (Sullivan) i en Premier League-klubb  å antyde at jeg skal kunne bryte ned hvert øyeblikk er en skandaløs uttalelse og betviler min profesjonalitet og det arbeidet som er lagt ned for å gjøre meg til den fotballspilleren jeg er i dag. Jeg er i form, sterk og ser frem til lørdagens hjemmekamp mot Rotherham. 

Her var det tydelig at frustrasjonen måtte ut. 
£15 millioner for Super-Charlie? Helt ufattelig at ingen har hentet ham enda, men vi skal selvsagt prise oss lykkelig hvis det fortsetter slik. 

U R´sss