Ikke uventet så ble det mange endringer på laget til denne matchen. McClaren vet at det står to tøffe bortematcher på programmet (Swansea og Reading) og velger å prioritere ned ligacupen noen hakk. En riktig vurdering, men vi hadde forventet mer av våre nest beste etter den gode kampen mot Bristol Rovers i forrige runde.

Kun Scowen og Baptiste var å finne igjen i startoppstillingen etter lørdagens kamp mor Norwich, og Scowen skulle hverken spille lenge eller ha noen sentral rolle i dette mannskapet.

Ingram startet som ventet i mål. Kakay og Hamalainen på hver sin back var også temmelig enkelt å se i krystallkulen. Baptiste og Hall sentralt i backlinjen likeså, men likevel hyggelig å se Hall på banen. En midtbane sentralt med Cousins, Scowen og Chair. Chair offensiv og Scowen med defensivt ansvar. Wszolek og Osayi-Samuel på kantene var også som mot Bristol Rovers i den forrige runden av Carabao cup.

På topp fikk Matt Smith fortjent og sårt tiltrengt spilletid.

Slapp start
Kampen fikk en litt slapp start, og kanskje preget det spillerne at oppmøte på Bloomfield Road var noe smått og plassert kun på den ene langsiden. Tre tomme tribuner med andre ord, noe som var en planlagt del av en boikott fra hjemmefansen.

Hjemmelaget tok tak i matchen fra start av. QPR kom på etterskudd fra første spark på ballen og spesielt Scowen skulle vise seg å være tregstartet.

Kortbonanza og bytte
Scowen pådro seg kampens første gule kort etter 20 minutters spill. Dette skulle bare være den første av en lang rekke kort. To minutter senere var det Osman Kakay sin tur til å gå i dommerens bok. Minuttet etter dette igjen gjør Scowen nok en stygg takling. Han unngår kortet, men det ble straks aktivitet på benken hos QPR.

Etter 25 minutter blir en het Josh Scowen byttet ut og Sean Goss kommer inn på midtbanen for QPR.

Det neste kvarteret pådrar QPR seg enda to gule kort til Ilias Chair og Jordan Cousins.

Spillemessig var det lite aktivitet foran noen av målene og lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Bytte i pausen
McClaren valgte å gjøre sitt andre bytte i pausen. Ilias Chair ble igjen i garderoben mens Paul Smyth gjorde sin entré i matchen.

Etter en rolig start på omgangen var det QPR og Kakay som kom til den første sjansen. Ingen spesielt farlig avslutning, men et skudd fra 18 meter som keeper Howard har full kontroll på.

Unødvendig rødt
QPR prøvde å legge litt press på hjemmelaget og var i ferd med å klare det da
vondt gikk til verre. Jordan Cousins kranglet på seg sitt andre gule for kvelden etter 70 minutter.

Da skjønte man at dette ikke var kvelden for videre avansement for cuplaget QPR.

2-0 game over!
QPR klarte ikke true Blackpool med 10 mann på banen. I stedet var det hjemmelaget som doblet ledelsen like før kampslutt. Jay Spearing avsluttet med venstrefoten fra kanten av 16-meteren. Ingram var sjanseløs på avslutningen og dermed endte dette oppgjøret 2-0.

League One-motstanden ble for tøff for våre nest beste menn og Blackpool var hakket mer sultne enn våre menn. Det som skremmer litt er at laget ikke er i stand til å produsere en skikkelig trussel i løpet av 90 minutter.

Kan ikke se at noen av dem som startet dette oppgjøret kan spille seg inn på laget mot Swansea kommende helg. Scowen spilte seg trolig ut av laget...

Mange friske bein på lørdag. Det skal Swansea, som allerede er ute av cupen, få smake på!

Blackpool-QPR 2-0 (1-0)