Ordentlig møkkavær i London denne ettermiddagen. Striregn, blåst og ikke mange plussgradene.

QPR uten seier på sine siste fem kamper, kommer fra et skuffende tap i midtuken hjemme mot Preston. Det var på høy tid med en trepoenger for å unngå kategorien "bunnlag" fremover.

Det ble gjort noen endringer på oppstillingen av Warburton, og denne gangen gjorde han også grep formasjonsmessig. 4-1-3-2.  Defensivt var det likevel mye av det samme. Dieng i mål, med fireren Wallace, Barbet, Dickie og Kakay ser ut til å være bankers. På midten var kaptein Cameron denne gang mer alene i noe som lignet en old fashioned libero. Adomah og Osayi-Samuel og Chair sentralt. To spisser denne gang med Bonne og Dykes. Adomah fikk dermed drømmen sin oppfylt og startet for klubben han har holdt med hele sitt liv for første gang.

Trist innledning
Ingen av lagene klarer å teste keeperne i første del av matchen. QPR sitt første forsøk kommer på et innlegg fra høyre som Chair er først på og skaper kaos i Birmingham-forsvaret. Ballen blir trillet ut til Cameron som skyter åpent fra 18 meter. Forsvaret blokkerer heroisk og får klarert.

Lee Wallace får seg tidlig en smell. Han prøver å riste den av seg, men etter halvtimen spilt må han kaste inn håndkleet. Inn kom Niko Hamalainen som sårt trenger spilletid for å vise seg frem i QPR-trøya.

En litt blondere utgave av Lyndon Dykes siden sist!

Store sjanser avblåst
Mot slutten av omgangen så produserer begge lagene endelig målsjanser. Da «ødelegger» dommeren moroa. Først QPR med en stor sjanse som ender i redning på strek, men dommeren har sett en dytt i feltet og blåser frispark til gjestene.

Birmingham går rett i angrep etter dette og ballen ender ut på høyresiden og inn foran mål hvor Hogan styrer ballen inn i mål. Linjedommeren har hevet flagget og faren er over på grunn av offside.

Bright tar ansvar
Fem minutter før hvilen tar Osayi-Samuel sats fra sin høyreside. Han finter seg innover i banen og drar av to spillere før han avslutter. Skuddet er en kanon mot lengste kryss, men sklir noen centimeter på utsiden.

En tung og våt gressmatte sugde krefter, og det så ut til at begge lag syntes det var på tide med et kvarters pause på stillingen 0-0.

Livlig etter pause
Var det litt kjedelig i starten av matchen, så var det status det stikk motsatte da lagene kom på banen etter pause.

QPR la press på Birmingham tidlig i omgangen og produserte målsjanser på rekke og rad. Lyndon Dykes kom nærmest da han headet via bakken og opp i tverrliggeren etter en corner. QPR klarte ikke opprettholde presset og Birmingham slo tilbake.

De fikk en god periode rundt timen spilt og skapte skikkelig trøbbel ved flere anledninger. Seny Dieng vartet opp med en strålende redning på skudd fra Ivan Sunjic. Avslutningen fra 18 meter var på vei mot Dieng sitt venstre topphjørne, men vår sisteskanse fikk dyttet ballen til siden på strålende vis.

Endringer
Warburton gjorde sine to siste bytter etter 68.minutters spill. Dykes/Adomah ut og Ball/Willock inn. Trolig et forsøk på å ta over initiativet i matchen igjen. Det lyktes sånn helt passe, for matchen gikk inn i dvale etter den friske åpningen av omgangen.

QPR hadde ballen klart mest, men bevegelsene foran ballen var for få og halvhjertede. Birmingham la seg etterhvert dypere, satset på kontringer og hadde defensivt tilsynelatende god kontroll. QPR klarte ikke finne ut av hvordan de skulle angripe mest mulig effektivt.

Det ble forutsigbart og laget stanget mot muren uten å trenge gjennom, og det var mot slutten nesten ingen tvil om at dette oppgjøret kom til å ende målløst. Etter 90 ordinære og 3 tilleggsminutter blåser dagens dommer, Simon Hooper, av oppgjøret.

0-0 er et skuffende resultat, for vi trenger trepoengere nå!!

Bestemann
0-0 gir nok en enkel vurdering at det er noen i den defensive oppstillingen som drar bestemannspremien i land. Dickie, Barbet og Dieng er finalistene, men blant disse så er det vår keeper som trekker det lengste strået i dag.

Dieng har imponert stadig mer siden han kom inn på laget. Denne ettermiddagen spilte han på hele registeret. Noen gode redninger, men mest av alt er det tryggheten i feltarbeidet og hvordan han oppfører seg med ballen i beina som imponerer mest. Gode vurderinger i feltet hver gang og nydelig pasningsfot til keeper og være...

Seny Dieng og Rob Dickie er høstens definitive høydepunkter i dette mannskapet.

QPR-Birmingham 0-0 (0-0)