Av STIAN KARLSEN

Her skal vi prøve å holde deg oppdatert på hvordan troppen ser ut foran kommende sesong. Tips og innspill på endringer som må tilføyes/fjernes taes i mot med åpne armer. 
Vi har en spennende sommer foran oss!

De første signeringene er på plass. Jimmy har begynt med det defensive. Lynch og Bidwell til forsvaret og Borysiuk som kan bli et defensivt midtbaneanker. Vi er spente på om det kommer noe offensivt! 

Ryktebørsen inn:
Arsenalproduktet Isaak Hayden  er ryktet til QPR, men her er det mange klubber om beinet. Den anvendelige spilleren er primært midtstopper, men kan brukes også som høyreback og på midtbanen. 

Ryktebørsen ut:
Sandro har vært ryktet til Sporting Lisboa i lengre tid, men den overgangen ser ut til å ha gått i vasken etter at Sandro feilet i den medisinske testen. Detaljene om hvorfor er ikke utgitt, men at Sandro har slitt med knæra de siste årene er ingen hemmelighet. Klubbene var enige om overgangsummen som ville vært ca £1,5 mill. 

Leroy Fer havner i Swansea? Mye tyder på det og forhandlingene pågår. Swansea-manager Guidolin skal ha vært imponert over Fer da han var på lån i klubben andre halvdel av 2015/16-sesongen. 

Matthew Phillips og Daniel Tozser er ikke med på preseasontur til Nederland og mye tyder på at de er på vei vekk. Phillips til WBA, mens Tozser må jobe litt for å finne ny arbeidsgiver. 

Troppen ser begynner å ligne noe når vi har kommet til 3 juli...

Keepere:
Matt Ingram
Alexander Smithies
Joe Lumley

Forsvarsspillere:
Nedum Onuoha
Cole Kpekawa
Grant Hall 
Darnell Furlong 
Jack Robinson 
Steven Caulker
James Perch
Christopher Paul
Jake Bidwell
Joel Lynch
 

Midtbanespillere:
Mike Petrasso
Nasser El Khayati
Ben Gladwin
Massimo Luongo
Tjaronn Chery
Karl Henry 
Junior Hoilett
Matthew Phillips
Leroy Fer
Michael Doughty 
Sandro  
Brandon Comley
Daniel Tozser
Ariel Borysiuk

Angripere
Reece Grego-Cox
Sebastian Polter
Conor Washington
Jamie Mackie 
Jay Emmanuel-Thomas

Bekreftede spillere inn: Christopher Paul (Fra Tottenham 18 år, høyreback), Ariel Borysiuk (Fra Legia Warsawa 24 def.midtbane), Joel Lynch (fra Huddersfield 28 år midtstopper), Jake Bidwell (fra Brentford 23 år venstreback)

Bekreftede spillere ut: Robert Green, Armand Traore, Clint Hill, Alejandro Faurlin, Yun Suk-Young, Oscar Gobern, Paul Konchesky, Gabriel Angella, Samba Diakite