Fem bytter denne gang. Cameron, Rangel, Pugh, Manning og Barbet kom inn i laget etter lørdagens 0-2 tap i Huddersfield. Ingen Kane, Masterson, Amos, Wallace og Chair på laget denne gang.

Kelly i mål med tre av fire i backfireren byttet ut siden lørdag. Rangel og Manning sidebacker med kaptein Hall og Barbet som stoppere. Geoff Cameron sammen med Ball som stabilisatorer på midten med Pugh på venstre og Osayi-Samuel på høyrekanten. Eze søkte sentralt i banen som støtte til ensomme Hugill på topp.

Tidlig stor sjanse
Etter tre minutter kommer Jordan Hugill til en kjempesjanse. Helt alene på 16 meter brenner han kampens første sjanse langt opp på tribunen.

Etter ni minutter gjør Swansea-keeper Woodman en merkelig manøver, da han går ut i feltet for å ta ned et innlegg. Plutselig befinner han seg på utsiden av 16-meteren og kan ikke plukke innlegget med hendene. Han velger dermed å la innlegget sprette videre inn i 16-meteren og dersom Hugill hadde luktet dette så kunne han headet ballen i tomt bur, men det gjør han ikke og Swansea avverger en aldri så liten katastrofe.

QPR starter klart best og har flere tilløp som er marginer unna store målsjanser. Swansea klarer ikke produsere noe på et godt organisert QPR.

Osayi-Samuel alene med Woodman uten å lykkes.

Swansea kommer mer inn i oppgjøret etterhvert som minuttene går. Etter 26 minutter tråkler Ayew seg inn i 16 meteren på imponerende vis og får skutt fra god posisjon. Heldig for oss så treffer han en egen spiller, for mistenker at Kelly hadde fått store problemer med å ta den. Swansea begynte å vise seg frem...

I en god Swansea-periode så kontrer QPR i det 38 minutt. Osayi-Samuel setter fart og fra skrått hold skyter han uventet, en god benparade av Woodman gjør at det blir kun corner ut av det. Corneren blir tatt kort og ender i et innlegg på bakerste hvor Barbet er centimeter unna å sette QPR foran.

Osayi-Samuel og Eze kjører veggspill i 16 meteren etter 42 minutter. De klarer å åpne Swansea-forsvaret, men Osayi-Samuel blir forstyrret såpass at avslutningen blir trillende inn til keeper Woodman.

0-0 til pause. QPR klart giftigst uten å gjøre det viktigste, å sette ballen i mål, men med den defensive statistikken til QPR friskt i minne så var man på ingen måte sikre på poeng på Liberty Stadium.

Bilde

Etter pausen er det jevnt uten store sjanser. QPR åpner friskest som i første omgang, men Swansea kommer nok en gang sterkere utover i omgangen. Omgangens første sjanse på mål er det Gran Hall som kommer til på en heading etter timen spilt. Headingen har hverken kraft eller presisjon og Woodman plukker enkelt.

70 minutter er spilt når Geoff Cameron får muligheten fra 20 meter. Han klemmer til og får god treff med høyreslegga. Retningen er god, men ballen via en Swansea-forsvarer til corner. Dette var starten på en liten offensiv fra QPR. Eze fyrer av et skudd like etter, men godt utenfor. Osayi-Samuel på farten straks etter dette igjen fra sin høyrekant. Drar av sin markering og slår på tvers inn 2 meter foran mål, men Hugill er en skolengde unna å kunne dytte den over streken.

Swansea rir offensiven av og ypper seg litt på noen dødballer, uten at de skaper noen virkelig store muligheter.

Warburton sitt første bytte kommer etter 84 minutter da Kane kommer inn for Rangel. Rangel er en populær herremann i Swansea etter mange sesonger, og applauderes av banen.

Swansea trykker på litt i denne perioden, men QPR produserer de største farlighetene. Etter 86 minutter er det svært nære da et innlegg slås inn i femmeteren og Cameron er millimetere unna og stusse den i mål.

Kelly i fokus
I sluttminuttene kommer vår keeper i søkelyset. Først fomler han med et tilbakespill og mister ballen i beina på Brewster, holder på å lage straffespark, men får tilslutt kontroll. Rett etter dette er han ute med nydelig feltarbeid og plukker ned en potensiell mulighet.

Kampen går til 2 minutter overtid, og ingen av lagene makter å få ballen over mållinjen.

Solid defensivt
VI tar med oss en veldig god defensiv kamp. Swansea kommer ikke til noen avslutninger på mål og vi er stort sett veldig godt organisert. Fremover er det enkeltmannsprestasjoner som er bra, men savnet av en Nahki Wells er helt åpenbart. Jordan Hugill virker litt tung og treg, så forslaget til Steinar om en Oteh på topp hadde kanskje vært på sin plass.

Ett poeng i Wales er bra, men noen minnerik fotballkamp ble det aldri...

Bright Osayi-Samuel får bestemannsprisen denne gangen. Etter en litt svak kamp sist så brukte han alle sine styrker denne gangen. Utfordret masse med farten sin og var involvert i mye av det QPR skapte.

Swansea-QPR 0-0 (0-0)