Hva er det Ian Holloway serverer guttene sine om dagen?
Det er enorm forskjell på hva vi så i siste del av forrige sesong og til dels i pre-season. Hodeløse høns som ikke hadde fått instruksjoner om noe som helst er forvandlet til en enhet. En enhet som drar i samme retning. Et lag. Det er kanskje det som varmer mest ved denne sesonginnledningen, i tillegg til resultatene selvsagt.

Holloway er antagelig veldig stolt over hva gjengen hans har gjort hittil. Han var i alle fall så fornøyd med seieren mot Reading at han sendte et uforandret QPR ut på banen mot Sheffield Wednesday.

Det vil si Smithies med hansker, kaptein Onuoha sammen med Lynch og Perch i trebackslinjen. Bidwell og Wszolek på hver sin vingback med Luongo, Freeman og Scowen sentralt på midten. Conor Washington og Jamie Mackie var gode sist på topp og fikk fornyet tillit.

Tilliten verdig
Jamie Mackie skulle i alle fall vise seg tilliten verdig som spiss. Etter en strålende QPR-start så var Sheffield Wednesday på full fart inne i oppgjøret da Jamie Mackie fant ut at det var på tide å putte ballen i nettmaskene. Han ble spilt gjennom av Luke Freeman som kjempet om ballen og skled den frem til spissen sin til 20 i stil.  Mackie gjorde ingen feil alene med keeper og satt ballen sikkert inn med venstrebeinet. Da var det spilt i 23 minutter.

Wednesday-sjanser
Frem mot pausen så kom Sheffield Wednesday til noen sjanser, men QPR så gode og farlige ut på overgangene sine. Jordan Rhodes var i nærheten, men skulle ikke lykkes med å overliste Smithies denne ettermiddagen. 0-1 til pause var det faktisk ingenting å si på etter en svært solid omgang av våre gutter.

Onuoha med koordinasjonstrøbbel
Det skulle dessverre ikke gå mange minutter etter pausen før lagene var like langt, og da fryktet mange at det skulle rakne. Et lavt innlegg på vår høyreside skal bare klareres fra vår kaptein. Ser ut som han har trøbbel med balansen, strekker ut venstrebeinet og bommer regelrett på ballen. På bakre stolpe fanger Winnall opp "nedfallsfrukten" og banker ballen inn bak en sjanseløs Smithies. Ikke imponerende forsvarsarbeid av vår kaptein, som må sies å være usikkerhetsmomentet i det bakre leddet for tiden.

Hang i tauene
Kampen bølget frem og tilbake og var svært underholdene utover i den andre omgangen. Skal ikke stikke under en stol at det var hjemmelaget som hadde de største mulighetene totalt sett, men QPR ga dem skikkelig motstand. Vi hang kanskje i tauene i perioder i den andre omgangen, men det hadde heller ikke vært fullstendig ran dersom Kazenga LuaLua hadde satt inn sin enorme sjanse 5 minutter før full tid. LuaLua ble glimrende spilt fri av Washington og var alene med keeper rett på mål. Dessverre er avslutningen en drøy meter på utsiden.

LuaLua hadde kommet på banen til fordel for Jamie Mackie fem minutter før sin gyldne mulighet.

Dermed ender det med ett poeng til hvert av lagene. QPR og manager Holloway kan være godt fornøyd med både resultat og prestasjonen. QPR fremstår omtrent slik som Holloway ønsker i disse dager. Her er det plenty av guts, tæl og innsats samt en sterk lagmentalitet.

Dagens mann
Dagens mann: Jamie Mackie

Jobber steinhardt og gir seg ikke på "tørre møkka". At han i tillegg igjen er farlig foran motstanderens mål er heller ingen bakdel. Denne karen slutter faktisk ikke å overraske. Ekstrem god førsteomgang, og går litt tom for krefter utover i 2 omgang. At han blir byttet ut etter 80 minutter er det ingenting å si på, men da har han også levert varene!

Sheffieled Wednesday-QPR 1-1 (0-1)
Mackie (23), Winnall (49)

QPR: Smithies, Perch, Onuoha, Lynch, Wszolek (Furlong 90), Scowen, Luongo, Freeman (Manning 80), Bidwell, Mackie (LuaLua 80), Washington.
Ubenyttede reserver: Ingram, Smith, Borysiuk, Baptiste.