Av STIAN KARLSEN

Vi har fremdeles ikke signert spillere og ryktebørsen løper heller ikke løpsk, men vi kan prøve oss på noen tips basert på hva som rører seg i media. 

At vi ikke har signert noen er en sannhet med modifikasjoner. Christopher Paul fra Tottenham er en unggutt på 18 som vi ikke kan ha noen som helst forventninger til. 

Første prioritet
Det ser ut som om det Jimmy Floyd ønsker seg aller mest denne sommeren er en defensiv midtbanespiller. Flest rykter på denne fronten har det i alle fall vært, og kanskje også de heteste ryktene. 

Sterkest har ryktene vært rundt John Bostock (24). Han er defensiv midtbanespiller og spiller for tiden på nivå to i Belgia. Ariel Borysiuk (24) er også en defensiv midtbanemotor som spilte for Legia Warsawa forrige sesong og har landskamper for det polske landslaget. Ser umiddelbart ut som en dyrere og bedre spiller enn Bostock. 
I tillegg er Franck Kessie (19) nevnt. Den unge mannen fra Elfenbenskysten har spilt på utlån i Cesena fra Atalanta denne sesongen og har allerede fått landskamper for sitt hjemland. 

Midtbanespiller, defensiv og unge er fellesnevneren for disse guttene. 

I tillegg lurer en ny avtale med Karl Henry i korridorene på Loftus Road. 

Andre alternativer
Lille spiss Sehoru Guirassy (20) er nevnt som et mulig spissalternativ. Ellers er det meget rolig på spissfronten foreløbig. Tør vi satse på at Conor Washington overbeviser i EM og begynner å score for oss? 

En ting er sikkert. Vi kan ikke sette all vår lit til at Sebastian Polter skal gjøre jobben alene. 

Haugesund-spiller og midtstopper William Troost-Ekong (22) (på utlån fra belgiske Gent) har vært nevnt, men her er det flere klubber som er "heitere" enn oss. 

Bud avslått
I følge diverse medier har vi fått bud avslått på Brentford´s venstreback Jake Bidwell (23), men at vi fremdeles er halvveis interesserte. 

Det samme skal visstnok gjelde for Metz sin midtbanespiller Yeni Ngbakoto (24). 

Time will show!