Det er slike kvelder vi husker. Loftus Road, flombelysning og et QPR-lag som leverer nesten over evne. Sheffield Wednesday fikk smake på hva selvtillit gjør med et lag, og den flytsonen QPR befinner seg i om dagen.

Det er de samme elleve som får brorparten av selvtilliten ute på banen, selv om det garantert sprer seg i hele spillergruppen. "Never change a winning team" tenkte nok McClaren når han satt opp mannskapet til denne matchen.

Lumley i mål med Bidwell, Lynch, Leistner og Rangel i backrekka. Freeman og Wszolek på kantene i midten med Luongo og Cameron sentralt. Eze bak Hemed på topp. Noe annet ville vært veldig rart etter lørdagens seier mot Ipswich.

Høyt tempo
Kampen går ut i et tempo som begge lag sliter med å håndtere. Mange dueller og lite finspill, men med en intensitet som gjør at kampen får nerve selv uten målsjanser. Det skal gå over kvarteret før det skjer noe nevneverdig foran målene.

Da er det Eze som perfekt vekter en gjennombruddspasning til en meget bevegelig Hemed. Pasningen åpner Wednesday-forsvaret som en makrell-i-tomat boks og Hemed avslutter med venstrebeinet fra 15 meter. Israeleren skyter kjapt og godt langs bakken, men en god beinparade fra keeper Dawson.

Wednesday får sin første spede mulighet når vi passerer halvveis i den første omgangen. Det er "orkesterleder" Barry Bannan som avslutter en drøy meter på utsiden av den høyre stolpen til Lumley.

Litt mer "på hugget"
QPR var litt bedre enn Wednesday i det meste. Noen hundredeler før i duellene, litt mer intensitet i det defensive og litt mer aggressive offensivt. Den første scoringen gjenspeiler akkurat dette.

Ser ut som Luongo er i ferd med å miste ballen, men han får en tupp som ender som gjennomspill til Wszolek. Wszolek avslutter fra 10 meter og keeper må gi retur. Hemed lukter returen og stuper inn ledelsen til QPR med hodet, før forsvaret rekker å reagere. Det er marginer, og de går i QPR sin favør. Det er neppe tilfeldig.

Lagene går i garderoben på 1-0 etter en intens og severdig omgang.

Beste Wednesday-periode
QPR åpnet med et par gode minutter etter hvilen, men så skulle Sheffield-gutta vise litt "muskler". De trykket QPR godt inn mot Lumley og foret baller inn i feltet. Hjemmelaget var i en periode ganske ute å kjøre, men kom mirakuløst unna det hele uten virkelig store målsjanser mot.

Ikke bare kom vi unna, men vi var frekke nok til å doble ledelsen for å avslutte presset!

Praktmål
Eze går på tvers i 16-meteren og tiltrekker seg Wednesday-forsvarere som fluepapir før han setter opp Wszolek på høyresiden inne i 16-meteren. Innlegget til Wszolek finner Freeman perfekt og headingen fra 10 meter er av det utsøkte slaget tilbake i det lange hjørnet til keeperen.

Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, og for en lekker scoring det var!

Beste Wednesday-mulighet
På stillingen 2-0 går Hemed på topp litt tom for energi. Hemed sin beste QPR-kamp er over etter 65 minutter da han forlater gressmatten til stående ovasjoner. Nahki Wells kommer inn på banen for å jakte sitt første QPR-mål. Det hadde vært prikken over den berømte I´en!

Sheffield kommer til sin beste mulighet ved innbytter Steven Fletcher da han kommer relativt uhindret til avslutning fra 10 meter. Joe Lumley er kjapt nede i sitt kortehjørne og får slått til corner. God mulighet, god redning. 2-1 der og det hadde vært match igjen.

Spiker´n
Fem minutter senere sitter den definitive spikeren i kista. Eze snapper ball i gunstig posisjon rett inne på bortelagets halvdel. Han ser at Wells allerede har startet da han lukter situasjonen, og igjen vekter Eze en "deilig" avgjørende pasning. Wells tar den med høyrebeinet og drar den på plass slik at han kan fyre med venstrebeinet. Fra 16-meteren prikker han den ned i Dawson sitt venstre hjørne.

Man kunne se på feiringen at den betød litt ekstra både for Wells og laget. Vi snakker veeeldig brede smil, med god grunn.

Det er noen sjanser til for begge lag før det hele var slutt, men når kampen er avgjort så ønsker man bare at dommeren skal blåse av slik at vi sikrer oss både bedret målforskjell og at Lumley igjen kan skryte av å ha holdt nullen. Vi begynner å bli bortskjemt med akkurat det.... (6 gang denne sesongen)

Bestemann
Lei nøtt denne gangen også...
Laget fungerer som en helhet. Hele backfireren fungerte strålende, med Lynch som eneren i det leddet også denne kvelden.

På midten er Cameron skikkelig ryddegutt i det usynlige. Luongo er på vei mot strålende form, mens Wszolek gjør et skikkelig stykke arbeid på høyrekanten.

Eze strør noen fantastiske pasninger, kjører tunneller og skjermer ballen som om han skulle hatt rutinen til Rangel. Hemed jobber knallhardt og skaper utrygghet/rom i farlige soner, og i tillegg scorer han som en målsnik verdig.

Det jeg her sier er at denne kvelden var det ingen som spilte under pari, men jeg syntes Luke Freeman imponerer stort for tiden. Han viser en teknikk, et overblikk og en pasningsfot bedre enn de fleste i denne divisjonen. I tillegg scorer han et vakkert mål med hodet, noe som er hans antatte svakhet. Da fortjener man tittelen "Man Of The Match"

QPR-Sheffield Wednesday 3-0 (1-0)