Ingen Joey Barton mot Forest heller, men Austin startet sin første etter skaden og Onuoha var tilbake i backfireren.

Dette betød Simpson, Onuoha, Dunne og Assou-Ekotto foran Robert Green i målet.

På midtbanen så det ut til å bli problematisk med hvem som skulle ta det defensive ansvaret, da Hoilett, Carroll, Jenas, Morrison og Benayoun alle startet kampen. Ikke for mange defensive fibre der i gården.

"Problemet" løste seg imidlertid 12 minutter ut i kampen da Jermaine Jenas måtte ut med skade (tro det eller ei...) og Karl Henry entret gressmatten på Loftus Road.

På topp startet altså vår nummer 9, Charlie Austin.

Tidlig scoring
Vi fikk den første scoringen før alle hadde fått satt seg på Loftus Road. Junior Hoilett utfordret backen sin og la ballen tilbake til Carroll for skudd. Darlow i buret til Forest reddet, men ballen spratt i bakken og på returen var Benayoun og nikket inn 1-0 i det åpne buret. En drømmestart på oppgjøret.

Mye bedre enn Forest
QPR styrte dette oppgjøret fra start og offensivt var vi friskere enn på lenge. Spesielt venstresiden var god i førsteomgang med Assou-Ekotto og Hoilett. Assou-Ekotto hadd full kontroll på Mackie defensivt og slo noen strøkne krossere, mens Hoilett utfordret bedre enn på lenge og hadde flere gode muligheter.

Tempoet i kampen var ikke all verden, og kanskje var Forest mer dårlige enn vi var gode, men dette så likevel penere ut enn på lang tid fra Redknapp sine gutter. Nottingham Forest var likevel ikke helt ufarlige og 1-0 er absolutt ingen ledelse man kan kose seg med. Lansbury testet Green tidlig, men vår sisteskanse har vært meget solid hele denne sesongen og var også denne gang med på notene.

Dårlig markering
Richard Dunne var mye tryggere denne lørdagen enn han har vært på lenge, og kanskje skyldtes dette at makkeren het Nedum Onuoha. Det hjalp lite da han ga bort en corner og markerte dårlig på den samme corneren noen minutter før pause. Lascelles hos bortelaget takket for den manglende markeringen og headet enkelt inn 1-1.

Ledelse igjen før pause
QPR så ut som de virkelig hadde lyst på tre poeng denne lørdagen, og gikk rett i strupen på Forest etter utligningen. Det tok ikke lange tiden før resultatet igjen viste ledelse til hjemmelaget. Denne gangen var det Junior Hoilett som og det etter enkelt og vakkert veggspill med Carroll. Effektivt og lekende lett fotball gjorde at man kunne gå til pause med 2-1.

Rolig start på de siste "femogførr"
Nottingham Forest hadde ballen endel i innledningen av den andre omgangen, men produserte svært lite farlig. Unntaket var på dødball og da særlig cornere. Danny Simpson var reddende engel på strek ved en anledning.

Redknapp ville redde poengene og byttet ut Austin med Zamora da kvarteret gjensto, sannsynligvis for å få mer luftstyrke defensivt. Da passet det dårlig at Derbyshire fikk gå opp helt umarkert på den påfølgende corneren. Denne gangen kunne hverken Green eller Simpson redde oss og dermed uavgjort igjen, 2-2.

Moral
Da vi trodde laget ville sovne så viste de frem en moral man som supporter ikke kan huske å ha sett hele denne sesongen. Det var vilje, tæl og det var besluttsomhet. Det oste fra spillerne at denne kampen skulle gi tre poeng. Zamora var god etter innhoppet og var svært nær ved et par anledninger, men det var en midtstopper som måtte til for at QPR igjen skulle ta den forløsende ledelsen tilbake.

Drøye fem minutter før slutt trykte QPR på etter en mislykket corner, og ballen havnet i beina på Onuoha som holdt på å miste den ut over dørlinjen. Han kjempet og fikk den med nød og neppe til Morrison som utfordret seg inn i sekstenmeteren igjen før han fant Carroll. Carroll fant Onuoha igjen, som Forest-forsvaret hadde "glemt", med en nydelig stikker. Avslutningen til midtstopperen var en toppscorer verdig. Fra 10 meter curlet han ballen i det lengste hjørnet, helt utagbart for keeper. For et herlig comeback etter skadeavbrekk!

To til på overtid
På overtid gjorde duoen Zamora/Morrison enda to mål slik at sluttresultatet ble komfortable 5-2!!

Først var det Zamora som gjorde manns jobb som ving og fant Morrison i midten av sekstenmeteren. Morrison bredsidet inn 4-2 tilsynelatende svært enkelt.

Drøye minuttet senere så var rollene byttet om da QPR kontret. Morrison fant Zamora som løp mer og fortere enn noen gang i QPR-trøya. Alene med den allerede resignerte Forest-keeperen satte han inn 5-2 med høyrefoten. Zamora viste seg å bli jokeren i dette oppgjøret, og skapte en hel masse trøbbel etter han kom inn. Tilslutt fikk han altså også sin velfortjente scoring.

Playoff er det nå bare teorier som gjør at vi unngår. Det samme gjelder direkte opprykk, selv om Burnley gikk på en blemme 0-1 mot M'Boro i ettermiddag.

Best på QPR vil undertegnede hevde var Nedum Onuoha denne kampen. En kompromissløs midtstopper som skaper trygghet med sin fart og kløkt. Til og med(!!) Dunne spilte en ok kamp med ham ved sin side. Det trekker heller ikke ned at han scorer et viktig mål og legger ned masse hardt og ærlig arbeid.

Nevnes må også Bobby Zamora som til tider har blitt kraftig kritisert og nesten latterliggjort for hva han har prestert i QPR-trøya. I dag var han veldig god etter han kom inn og Harry hadde dette å si om ham etter kampen.

- "Bobby [Zamora]’s fit now. To have him back firing on all cylinders is great for us"

Totalt sett var denne matchen en veldig, veldig god opplevelse og gir grunn til stigende optimisme før viktigere kamper i mai!!

QPR-Nottingham Forest 5-2 (2-1)
Mål: Benayoun (2), Lascelles (37), Hoilett (42), Derbyshire (75), Onuoha (85), Morrison (90), Zamora (90+2)

QPR: Green, Simpson, Dunne, Onuoha, Assou-Ekotto, Jenas (Henry 13), Carroll, Morrison, Hoilett (Kranjcar 76), Benayoun, Austin (Zamora 74)
Ubenyttede innbyttere: Murphy, Yun, Hughes, Keane