Ian Holloway gjorde seks endringer siden tapet 2-1 for Preston forrige uke, med Ossie Kakay, Josh Scowen, Luke Freeman, Paul Smyth, Pawel Wszolek og Idrissa Sylla alle nye navn i startoppstillingen.

Jack Robinson var savnet på grunn av sykdom, mens Jordan Cousins, Ryan Manning, Matt Smith, James Perch, Ebere Eze og Bright Osayi-Samuel alle var på benken denne gang

Med Nedum Onuoha fremdeles suspendert så flyttet Furlong inn som stopper, mens debutanten fra start, Kakay, kom inn på høyrebackplass.

Hjemmelag med alt å spille for
Brentford visste at seieren var viktig i sitt forsøk på å fullføre topp seks og playoffplass. Før avspark var de fire poeng utenfor playoff-plassene og et av syv lag  som kjemper om to ledige plasser

QPR var ute etter å komme tilbake etter det tapet mot Lilywhites sist. Holloways menn var også ute etter å stoppe rekken av fire kamper uten seier mot Brentford. Det svir litt...

Brentford-dominans
Vertene var ubeseiret på de siste seks og startet kampen sterkt, og Sergi Canos curlet et tidlig forsøk over tverrliggeren. Ingram trakk frem en strålende redning etter seks minutter for å nekte Ollie Watkins scoring.

Brentfords var klart best i innledningen og QPR måtte bare prøve å ri av stormen. Det klarte de å gjøre frem til det 15. minutt da Sergi Canos fikk ballen i mål etter at Brentford hadde vunnet alle duellere i feltet etter en corner. 1-0 var fullt fortjent på det tidspunktet.

QPR har vist bra karakter etter å kommet under mange ganger denne sesongen, så også denne gang.

Scowen forsøkte seg på en volley for utligning, men det endte kun med corner. Den påfølgende corneren ble til en avslutning fra Luongo med hodet, men Brentford-keeper Bentley reddet enkelt.

Brentford-spiller Watkins var livlig hele omgangen og hadde stadige forsøk på å overliste Ingram. Etter 37 minutter trodde alle at han skulle lykkes da han kom alene gjennom.

Ingram hadde ingen planer om å slippe Watkins forbi og la ham resolutt i bakken. Utfallet ble skade, gult kort og straffespark til Brentford. Skulle dette ha vært rødt kort? Trolig hadde jeg vært veldig klar på det om jeg hadde vært nøytral, men med mine blåhvite øyne så var det gule kortet greit nok.

Det tok flere minutter før begge spillerne var på beina og det skulle bli en duell mellom nettopp disse to på straffesparket. Ingram reddet forsøket heroisk nede til venstre for seg selv, og holdt QPR inne i matchen. Til ekstatisk glede blant bortesupportene bak målet hans!

Utligning!
På overtid i førsteomgang fant plutselig ut av hvordan man skulle overliste Bentley og Brentford-forsvaret for første halvdel, fant R seg plutselig seg selv! Luongo prøvde å spile gjennom Wszolek uten å lykkes på første forsøk, men han fikk ballen i beina igjen og fullførte veggspillet med polakken. Avslutningen fra 14 meter var god og Bentley måtte ut i full strekk og gi retur. Der stod Idrissa Sylla på femmeteren og pirket returen over linja. 1-1!!

Begge de involverte i straffe/skadesituasjonen noen minutter tidligere måtte kaste inn håndkleet i pausen. Ingram sin erstatter, Smithies, kan neppe kalles en svekkelse av laget, likevel føler man med Ingram som endelig har fått muligheten til å vise seg frem. Det har han gjort på strålende vis, men skaden kom veldig ubeleilig.

Jevnt
Brentfords Romaine Sawyers var den første spilleren kom nær nettkjenning i andre omgang, men QPR var absolutt med i matchen nå. Etter timen spilt fikk Luongo en gylden sjanse. Han ble satt opp av Bidwell rett på utsiden av sekstenmeteren og klemte til. Det første forsøket ble blokkert, men fanget selv oppp returen og klemte til på halvvolley. Kun en god Bentley sørget for at det fremdeles var uavgjort Griffin Park.

I andre enden av banen vartet Smithies opp med en herlig fingertuppredning på heading fra Canos like etter, men etter 69 minutter så skulle han ingenting kunne gjøre for å hindre Brentford-ledelse. Florian Jozefzons ble spilt gjennom, sendte Bidwell i "pølsebua" med en vakker skuddfinte og knallet ballen opp i krysset fra 10 meter.
Flott scoring og hjemmepublikummet gikk av hengslene.

Bytter uten utbytte
Holloway gjorde et dobbelbytte de siste 20 minuttene, og sendte utpå Matt Smith for Smyth,  mens Ryan Manning kom på for Jake  Bidwell. QPR flyttet frem laget i jakten på utligning, noe som skapte store rom "alle veier". Til tross for gode forøk fra både Freeman og Sylla mot slutten så endte oppgjøret med hjemmeseier 2-1.

En livlig match med herlig atmosfære endte dessverre med tap og rekken uten seier mot naboene er nå oppe i fem kamper. Det liker vi dårlig. Det positive er at vi igjen viser evnen til å kjempe oss tilbake i oppgjør hvor vi kommer "skjevt" ut, og at nok en unggutt viser seg frem på en positiv måte. Høyreback Osman Kakay var blant våre beste denne ettermiddag.

To kamper gjenstår før sesongen er over. Birmingham hjemme og Leeds borte høres ut som to gode kamper å bygge selvtillit på!

Brenford-QPR 2-1 (1-1)
Canos (15), Sylla (45+1), Jozefzons (69)