Superlørdag!!!

QPR Norway fyller 30 år og dagen skal feires samtidig som "våre beste spillere" skal spille supportercup. Bli med! Siste frist!

Untitled 10.png

 

Supportercupen spilles som vanlig på Nordre Åsen idrettsanlegg i Oslo (Skeid FK) fra kl. 09:00. QPR Norway har meldt på to lag i år, noe som betyr at vi trenger minimum 20 spillere. Det nærmer seg fort påmeldingsfristen og vi trenger alle spillere vi kan få!   

I tillegg vil vi ha masse supportere som kan heie laget frem til cupspillet. Har du lyst til å spille med den blå/hvite Hoops-drakta i år så ta kontakt med Kåre og meld deg på. Vi trenger å vite navn, alder og aktiv/ikke aktiv. Noen som vil være lagleder så trenger vi det også. 

 

30 års jubileum
Etter at vi har hentet pokalen hjem i supportercupen så fortsetter vi å feire oss selv med et heidundrende party i Oslo sentrum, nærmere bestemt på Rockefeller hvor vi har "Leiligheten" til disposisjon fra klokken 17:30. Her vil det bli servert pizza og selveste Andy Sinton kommer som gjest fra England.  

 

Andy SInton 1
Andy Sinton kommer, kommer du?


  
Feiring i "Leiligheten" vil pågå frem til 20:30 da vi regner med, og har fått signaler om, at de fleste ønsker å se litt fotball i form av en Champions League-finale som begynner 21:00. Rockefeller sender finalen og supporterklubben har blitt tilbudt gode (reserverte) plasser her, men antallet er begrenset så her er det førstemann til mølla som gjelder!! 
  
Som følge av dette har vi to priser til jubileumet:  
  
250 kroner for jubileumsfeiringen i "Leiligheten" uten Champions League "plass" i etterkant, og 400 kroner for de som ønsker å ha med seg begge deler. 
 
Info/påmelding: 
E-mail:qprkaare@hotmail.com 
Post:Kåre Svang, Veiginvn. 151, 3517 Hønefoss 
Tlf/sms: 92 43 57 37 
PÅMELDINGSFRIST: 15. MAI 2019