Av KÅRE SVANG
qprlogo_medium.jpg
Dato: Lørdag 6. juni – fra kl. 0830 
Sted: Nordre Åsen idrettsanlegg, Oslo, (Skeid FK) 
 
I år spilles Supportercupen lørdag 6. juni. Nytt av året er at cupen er flyttet tilbake til Oslo – nærmere bestemt Nordre Åsen (fotballanlegget til Skeid/området ved Storo og Sinsenkrysset).

Vi har som vanlig meldt på to lag og det betyr aller helst ca. 22-25 spillere - i øyeblikket har vi 14 spillere... 

Noen av våre bautaer har dessverre meldt forfall i år og det er ikke lett å fylle skoa til Semundseth & Co. Vi trenger ytterligere 4-5 spillere for å ha en grei spillertropp til årets cupen... 

Noen som har lyst til å iføre seg den blå/hvite hoops drakta?? Alternativene er så mye dårligere - jeg bare tenker med skrekk og gru på om vi må synke så dypt ned i havet at selv redaktør Hellevik vil få en plass på benken...!!! 

Nei forresten, den tanken er utenkelig. La mannen ta bilder!!!

Du må være minimum 14 år og ha gyldig medlemskap i supporterklubben for å kunne spille. I tillegg ønsker vi oss mange supportere på sidelinjen som gir oss den rette atmosfæren. Får vi til dette så er muligheten god for at vi blir bedre enn 4. plassen fra i fjor – selv uten Marc Bircham på laget…  
 
Så har du lyst til å spille med den blå/hvite Hoops-drakta i år så ta kontakt med Kåre og meld deg på. Kampoppsett og spilleprogram kommer senere. Mer info sendes de som melder seg på. 
 
Innledende kamper – (alle kampene spilles på bane 3): 
Kl. 0900:    QPR 1 – Tottenham 2  
Kl. 0920:    QPR 2 – Newcastle 
Kl. 1035:    Leeds 1 – QPR 1 
Kl. 1125:    QPR 2 – Chelsea 1 
Kl. 1305:    QPR 1 – Wolves  
Kl. 1330:    Man. Utd 2 – QPR 2 
Cupspillet starter kl. 1500.  
 
PS:  
I anledning av at Supportercupen fyller 25 år stiller TV-2 premier league studio med eget lag i årets cup. Laget har fått navnet Guernsey og de spiller i pulje G mot Bolton, Everton og Chelsea 2. Det vil bli eget arrangement på The Scotsman i Oslo sentrum etter turneringen – som Supporterunionen arrangerer.  
 
E-mail:  qprkaare@hotmail.com 
Post:  Kåre Svang, Veiginvn. 151, 3517 Hønefoss 
Tlf/sms:  92 43 57 37 
PÅMELDINGSFRIST: 15. MAI 


Et av de flotteste målene signert QPRs førstelag under fjorårets supporterturnering på Snarøya.