Supporterklubbens billettordning

En gruppe av supporterklubbens medlemmer har dannet et andelslag som disponerer 6 sesongkort på Kiyan Prince Foundation Stadium (Loftus Road). Alle plassene er på South Africa Road-tribunen (hovedtribunen, langside).

Andelshaverne har førsterett til å bruke billettene, men for de fleste kampene er det billetter ledige som vil bli solgt både til supporterklubbens øvrige medlemmer og til ikke-medlemmer.
 Når det finnes ledige billetter blir dette bekjentgjort på qpr.no to måneder før kampdato. Vi tar 450 kroner per billett. Ordningen er satt opp slik at den skal gå i null, og dette er prisen vi må ta for å dekke opp det vi taper på ubenytte billetter. Det innrømmes ikke rabatt til barn, ungdom eller seniorer. Klubben selger rabatterte billetter.

Rent fysisk er billettene plastkort som blir delt ut - og samlet inn igjen - av supporterklubbens kontaktmann utenfor stadion. Detaljer om dette får du når det nærmer seg kampdato.

Er du interessert kan du henvende deg til mailadressene nederst på denne siden. Men - før du vurderer å kjøpe billett gjennom oss ber vi deg være oppmerksom på følgende:

AVBESTILLINGER
Billettene må betales umiddelbart etter at du har fått bestillingen bekreftet av oss. I tilfelle en eventuell avbestilling vil du få pengene refundert dersom vi klarer å selge billettene videre til andre kjøpere. Vi er behjelpelige med å forsøke å formidle et slikt salg dersom behovet skulle oppstå.

DATOENDRINGER
Når du bestiller må du ta høyde for at kampen kan bli flyttet på grunn av TV-overføring. Flyttes kampen med mer enn én dag vil du få anledning til å avbestille kostnadsfritt dersom du gir beskjed om dette senest tre dager etter at datoendringen er offentliggjort på qpr.co.uk. Dette må du følge med på selv.

TRIBUNEOPPFØRSEL
Den vi noterer som kontaktperson for billettsalget er ansvarlig for at billettene ikke benyttes på en måte som strider mot QPRs regler for tribuneoppførsel. Hvis noen lager problemer på eller ved stadion, vil dette kunne slå tilbake på supporterklubbens muligheter til å formidle billetter senere.

Vær særlig oppmerksom på at tilskuere som åpenlyst heier på bortelaget vil kunne bli bortvist fra de tribunene hvor vi har våre plasser. Bruk gjerne våre billetter til å gå på QPR-kamp med kompiser som holder med bortelaget, men sørg for at disse kler seg nøytralt og holder sin entusiasme i tømme mens de er inne på stadion. Det er heller ingen fordel å gå i bortelagets drakt i området rundt stadion. Flere puber slipper ikke inn bortefans i timene før kamp. Dette gjelder blant annet The Queens Tavern (tidligere The Springbok), som er den eneste puben i umiddelbar nærhet av stadion.

VIDERESALG
Det ikke er tillatt å selge billetter formidlet gjennom den norske supporterklubben videre til overpris eller til kommersielle aktører. Folk som måtte forsøke å gjøre business på våre billetter vil bli permanent svartelistet fra alle våre billettordninger.

Spørsmål knyttet til billetter eller bestillinger sendes Lars Ødemark qprbilletter@odemark.no. Før du bestiller bør du imidlertid sjekke tilgjengelighet under «Ledige kampbilletter» på forsiden. Merk e-posten med hvilken kamp det gjelder.

Spørsmål knyttet til billetter kan også sendes til
Kåre Svang: qprkaare@hotmail.com