Navn: Tom Victor Weisz
Alder: 51
Bosted: Askim
QPR-supporter siden: ca 1974. Jeg var 12 år.

Hvorfor QPR
Draktene først og fremst, og jeg kjente ingen andre som heiet med QPR. De fleste var opptatt av andre storklubber, og jeg gjør ofte det motsatte.

Første kamp live
April 2013, QPR – Stoke. Her var forventningene like store som den dagen jeg var på fødestua og kona gjorde klart for ”slipp” av den førstefødte.

Beste kamp live – og hvorfor
Som nevnt har jeg kun sett en kamp live. For en nedtur!
Det var tragisk. Jeg var så oppstemt at jeg hadde vel kun bakkekontakt når jeg måtte forandre retning. Når en er et ”voksent” barn som meg, og kan ha så store følelses-svingninger, da gikk det hardt inn på meg at innsatsen var som den var.

Tidenes QPR-øyeblikk
Mai 2012. Fornyelsen av PL-kontrakten og det var et faktum at vi ikke rykket ned fra PL. Når en da er kun 49 år og 10 mnd og 2 uker og noen timer, og anses for aldri å bli voksen (snakker ikke om å ta ansvar), da løper jeg bare rundt i stua og hyler og skriker og er 100% sikker på at vi aldri noen gang skal rykke ned fra PL igjen. Kona fortrekker ikke en mine. Vi har holdt sammen i over 23 år nå, så hun vet at jeg aldri blir bra. Hun har gitt opp. Så deilig å være meg når følelsene tar overhånd. He-he-he-he.

Tidenes QPR-spiller
Gerry Francis. Husker ikke så mye av ham fra jeg var yngre, men var jo veldig imponert over at han var kaptein både på QPR og for England. Det var bedre enn alle andre jeg kjente som trodde de kunne fotball. Det var noe å ”brife” med det.

Beste spiller på dagens QPR
Andy Johnson.

Hvilken plassering får QPR 2013/14
8. plass. Det er knyttet store forventninger og mange tror vi kommer rett opp igjen til PL. Først må de spillerne som blir igjen oppdras til å forstå at ballen ikke bestandig kommer til en selv, og det igjen betyr at dem faktisk må løpe etter ballen. Det må kjempes. Håper bare vi ikke drar rett igjennom og ned i neste divisjon.

Beste låt noensinne
David´s on the road again (Manfred Man´s Earth Band).

Favorittartist
Manfred Mann´s Earth Band.

Tidenes bok
Ingen. Har ikke tid til å lese. Har aldri hatt det. Leste Donald-bøker når ungene var barn. Har lopper i blodet og må være i bevegelse. Kan ikke lese mens jeg går.

Favorittsted
Budapest (Ungarn). Pappa er født der.

Favorittmåltid
Biffstrimler, ris, peppersaus, stekt løk, og råkostsalat.

Favorittnettsted
www.qpr.no. Er mye innom der. En utrolig bra nettside. Flere på jobben misunner oss den.

Beste TV-program noensinne
Norge slo Brasil 98

Beste TV-program akkurat nå
George Gentley (Britisk krim)

Hvilken annen idrett liker du
Skiskyting

Beste feriemål
Villajoyosa – Spania.

Favorittdrink
Cognac

Kaffe eller te
50/50

Favorittforfatter
Ingen

Favorittskuespiller
Bruce Willis

Favorittavis
VG

Favorittkomiker
Åsleik Engmark

MERK!
Må få med at jeg er så heldig å ha en kollega (Øyvind Engelsjord) som også er QPR-supporter. Så da er vi to på jobben som faktisk kan noe om fotball.
De andre bare tror de kan noe om fotball.