Etter å ha slått ut Bristol City av ligacupen tirsdag så var det over 1600 QPR-supportere som hadde tatt turen til Bristol. Til tross for at QPR tidvis var gode så måtte både laget og supporterne reise hjem til London med tap i bagasjen. Nå blir det viktig å ta med seg prestasjonen, og ikke resultatet. QPR var nemlig bedre enn opprykkskandidat Bristol City i store perioder, og det på bortebane!

Warburton hadde et såkalt luksusproblem med laguttaket siden mange av dem han satte innpå tirsdag presterte godt. Mange ville spesielt ha Todd Kane og Ilias Chair inn i startelleveren. Det fikk man ikke...

4-5-1 var formasjonen og det ble gjort 8 bytter fra tirsdagens oppgjør, men kun ett bytte fra kampen mot Huddersfield i forrige serierunde. Josh Scowen har hatt en svak innledning på sesongen og var denne gangen ikke i troppen. Matt Smith kom inn på laget, som da ble slik:

Lumley i mål, Manning, Barbet, Hall og Rangel i forsvarsfireren. Cameron og Smith defensivt med Osayi-Samuel, Amos og Eze offensivt på midtbanen. På topp fikk Hugill fornyet tillit noe som førte til at Nahki Wells satt på benken.

Lovende start
QPR tok tak i kampen fra start og dominerte banespillet i innledningen. Den første sjansen kom til Hugill som prøvde seg på volley, men skuddet gikk over mål. Når man rundet halvtimen hadde Eze prøvd seg og Hugill hadde hatt nok et forsøk, denne gangen med pannebrasken etter innlegg fra Osayi-Samuel. QPR styrte kampen hele veien og Eze var instrumental, uten at det hadde gitt uttelling.

Da blir man straffet i denne ligaen. Bristol City hadde ikke vist noe, men de skulle vise seg å være dødelig effektive når de først fikk sjansen.

Ikke hissige nok
1-0 kommer etter ett innlegg fra høyre som en Bristol City-spiller header rett opp i luften. Grant Hall går opp og prøver og klarere ut fra femmeteren. Ballen havner i perfekt bue på 16-meteren slik at Nagy får den på volley og banker den ned i lengstehjørnet. Flott avslutning, men her er vi for svake i duellspillet.

Inn til pausen var det ingen av lagene som produserte all verden og det var fryktelig dårlig betalt å gå i garderoben med 1-0.

Forsøkte, men komikveld fra Lumley ble avgjørende
Osayi-Samuel startet 2 omgang forrykende. Først satte han opp Hugill i glimrende posisjon (skuddet gikk over) før han forsøkte seg selv med et skudd i sidenettingen før fem minutter av den siste omgangen var spilt. Virkelig nære utligning kom QPR da Grant Hall headet ballen inn i feltet fra 16-meteren etter en corner. Jordan Hughill forlenget headingen med en et nytt hodestøt som krevde at City-keeper Bentley måtte ut i full strekk med en kjemperedning. Akk, så nært.

Kort tid senere skulle hjemmelaget doble sin ledelse etter at Joe Lumley gjorde en grov brøler.

Ballen kommer sprettende inn i 16 meteren fra vår høyreside. Barbet prøver å forlenge den inn til Lumley med hodet, men bommer. Lumley blir ukomfortabel med situasjonen og prøver å klarere med beina på spretten. Det skulle vise seg å være en dårlig ide. Ballen går rett opp og City får tak i returen. Ballen havner hos nyinnhentede Benik Afobe som får en enkel oppgave da Lumley er ute av buret. Den blemma kan fort koste dyrt for Lumley som må finne seg i å være hardt presset av "helten fra tirsdag" Liam Kelly. Da er det definitivt ikke tiden for "å drite seg ut" som dette.

Sluknet
Etter scoringen er det ikke like mye trøkk i bortelaget lenger. Til tross for dette så produseres det sjanser nok til en redusering.

Innbytterne Chair og Wells gjør oss giftigere offensivt selv om det spillemessige overtaket ikke lenger er der. Etter 74 minutter er det nettopp disse to som skaper en god mulighet da Wells flikker mellom Chair som avslutter fra 16-meteren. Bentley må igjen i aksjon og er ikke komfortabel, uten at det hjelper oss all verden da ballen tilslutt havner i klypene hans.

Annulering etter hands
Bristol City har ballen i nettet igjen etter 79 minutter, men denne gangen blåses det av for hands og deles ut et gult kort til Weimann etter at han brukte hånda i duell med Lumley.

Tiden renner ut og QPR klarer aldri å sette ballen i mål denne ettermiddagen. Etter tre minutter tillegg så finner dommeren ut at nok-er-nok og blåser i fløyta for siste gang denne lørdagen. QPR går på sitt første tap for sesongen og det føles svært bittert. Her hadde laget fortjent poeng!

Bristol City-QPR 2-0 (1-0)