Feilpasninger, innlegg uten adresse og en dommer Chris Foy som sannsynligvis mistet både kontaktlinsene og hørselen i bilkøene som preget London 2. juledag.

Det får være oppsummeringen av nok et oppgjør i elendighetens tjeneste, der tapet av Ryan Nelsen kan ha kostet oss dyrt.
Midtstopperen har vært en av våre beste spillere så langt denne sesongen. Influensa tvang Redknapp til å erstatte ham med Anton 'nervevrak' Ferdinand.

Klønete
Hvordan Foy kunne unngå å dømme angrep på keeper på Albion's andre scoring er en gåte. Uansett gjorde Robert Green ikke noe for å redusere skandalen da han på klønete vis slo ballen inn i eget nett.

Før dette hadde WBA's Chris Brunt satt en støkk i Loftus Road med sin nydelige langskudd. Målet kom etter en halv times spill. Når det er sagt, på reprisen ser man tydelig at Green kommer for tregt ut av startblokka, og nok en bekreftelse på at keeperen vår sliter tidvis med fotarbeidet. Han var rett og slett i ubalanse da Brunt fyrte av det lave og harde skuddet.

Frisk start
Ellers var 1. omgang en livlig affære, der både Mbia og Mackie hadde muligheter. Fem minutter før WBA tok ledelsen, hadde Shaun Wright-Phillips et glimrende løp langs venstresiden som endte opp på hodet til Mackie. Ballen kom en tanke for høyt, og den skotske landslagsspilleren fikk ikke skikkelig treff med hodet.

Vi dominerte riktignok omgangen i banespill, men det er forstemmende at en spiller som Faurlin har falt kraftig i presisjonsnivået. Vi har som oftest vært vant til en lav feilprosent på pasningsspillet fra argentineren. I dag var han svært variabel, noe som ga WBA unødige overgangsmuligheter.

Helsvart
2. omgang fikk en elendig start med nevnte Green's selvmål, noe som også preget spillerne utover i omgangen. At vi ikke fikk 0-3 i sekken utover i omgangen må vi takke Robert Green og en noe ubesluttsom Lukaku for.

Mot slutten av kampen satte motstanderne under et veritabelt press. Etter Hoilett's innhopp, ble det mer fart på venstresiden.
Vår scoring kom imidlertid etter en nydelig gjennombruddspasning fra Mbia, som fant Cissé i et ledig rom midt på 16-meteren. Spissen spilte smart, og lobbet elegant over en utrusende Ben Foster.

Håndball
Dommer Chris Foy kom nok en gang i fokus da han unnlot å blåse straffe på Liam Ridgewell's soleklare hands. I tillegg ble Clint Hills gode heading reddet på streken i en særdeles hektisk sluttspurt.

Redknapp fikk en flott start med fire strake kamper uten tap. Nå har vi fått to kjappe tap mot lag som har slitt i det siste (om vi da velger å se bort fra WBA's seier over Norwich forrige helg).
Det kan være fristende å skylde på dommer Chris Foy, men vi spiller uten selvtillit og slipper motstanderne for lett til sjanser. Tapet av Ryan Nelsen kan ha vært utslagsgivende, for Anton Ferdinand gjør fremdeles mye rart der bak.

Liverpool
Søndag møter vi Liverpool, som før bortekampen mot Stoke står med tre seire på fem oppgjør. De scorer også mye mål. Men disse romjulskampene er ikke så rent sjelden preget av uvanlige resultater. Om Nelsen stapper i seg klementiner og kommer seg på beina skal vi ikke utelukke en overraskelse mot de helrøde, som varierer voldsomt i prestasjonene.