Fulham er formlaget i championship. Har imponert i lengre tid og spesielt hjemme har Stefan Johansen og co vært dønn solide. Uten baklengs på over 500 minutter sier sitt.

"Veldig godt lag, men i skal prøve å ødelegge festen"
Det var Ian Holloway sin essensen i gårsdagens pressekonferanse. Akkurat det lyktes man godt med. Blide, fornøyde QPR-spillere, og mange senkede Fulham-hoder gikk i garderoben etter kampen.

QPR var uten Josh Scowen denne gangen, og gjestet Fulham rett "oppe i gaten" til tidlig TV-kamp denne lørdagen. Scowen ble fraktet til sykehus fredag med magesmerter, med det som trolig er blindtarmbetennelse.

Scowen ut og Luke Freeman inn var Holloway sitt eneste bytte fra laget som møtte Aston Villa tirsdag. Det betød:

Smithies med Furlong, Bidwell, Lynch og Onuoha foran seg. Freeman, Luongo sentralt med Wszolek og Manning på kantene. Smith og Eze fikk fornyet tillit på topp.

Fulham glad i ballen
QPR så ut til å ha noe trøtte bein etter seieren mot Anton Villa i innledningen. Fulham styrte oppgjøret og holdt mye på lærkula. Stefan Johansen og Tom Cairney er gode på akkurat det og gjør Fulham til et veldig spillende lag.

Cairney testet Smithies tidlig fra 16 meter. Vår keeper var med på notene og reddet strålende. Returen satte Sessegnon i mål, men flagget var helt korrekt hevet for offside.

Tre mål siste kvarteret av omgangen
Til tross for høyt ballinnehav og spillemessig overtak så produserte ikke Fulham stort. QPR lå kompakt og utover i omgangen kom man litt etter litt inn i kampen. Sannheten er at man hadde sin beste periode i matchen da Fulham tok ledelsen etter drøye 30 minutter.

Tom Cairney var målscorer med skudd fra 16 meter som han prikket utagbart ned i Smithies sitt venstre hjørne.

Det så ut til å gå mot 1-0 til pause, men i sluttminuttet av omgangen skjedde det mye på Craven Cottage. Først ruller Fulham glimrende opp på sin høyre side og fyller opp boksen med folk. Innlegget blir flikket videre til Piazon som står alene på 8 meter. Leiesoldaten fra Chelsea gjør ingen feil og Fulham leder 2-0. Der er det kjørt... tenkte nok mange.

QPR går rett fra avspark i angrep. Freeman blir lagt ned på 30 meter og tar selv frisparket. Han lemper den inn i feltet på hodet til Smith som legger den tilbake via bakken. Luongo legger ballen til rette for seg selv med hodet og avslutter på halvvolley fra 10 meter. Flott scoring og kampen lever skikkelig når lagene går i garderoben til pause.

Fulham best i første omgang, men QPR så ikke ufarlig ut.

Rolig start på siste 45 minuttene
Det ble ganske rolig det første kvarteret etter pause. Spillemessig helt jevnt, uten store sjanser til noen av lagene. Så bestemte QPR seg for å gjøre et skikkelig forsøk på å få med seg poeng. Hevet intensiteten og laget, vant andreballer og presset Fulham på hælene.

Etter 66 minutter kom Smith svært nær etter at QPR presset høyt, vant ballen og spilte direkte i bakrommet. Smith alene med Bettinelli i Fulham-buret, men han kom for nær og avslutningen gikk i kroppen på keeperen. QPR klart best på Craven Cottage i denne perioden og det var til tider veldig kaotisk i Fulham-forsvaret.

QPR nærmet seg.

Dobbeltbytte
69 minutter var spilt da Washington og Smyth entret gressmatten. Smith og Eze hadde gjort sitt for dagen. Fem minutter senere gjøre Ollie sitt siste bytte da Manning  ble erstattet av Cousins.

QPR kjørte på og kom seg stadig i gode situasjoner på kant i denne perioden. 75 minutter kom Smyth til innlegg. Han la ballen langs bakken og Freeman kom i fart bakfra, uten å få ordentlig klem på avslutningen.

Hadde ikke vært ufortjent om utligningen hadde kommet på dette tidspunktet.

Utligning!
Etter 81 minutter får QPR betalt for jobben som er lagt ned. Fulham-forsvarer Odoi roter det til for seg selv og Wszolek stjeler ballen midt på halvdelen til Fulham. Han fosser alene mot Bettinelli og setter ballen glimrende i hjørnet. Strålende innsats og strøken avslutning fra polakken som hadde vært meget god hele kampen.

Mot slutten av matchen er det Fulham som har dårlig tid, men QPR som produserer farlighetene. Wszolek er heit og involvert i mye, og kommer til en bra skuddmulighet minuttet før full tid.

Det ender 2-2.
Fire poeng borte mot Aston Villa og Fulham på fire dager. Ja takk!!

Bestemann
Pawel Wszolek var veldig god denne ettermiddagen. Blir bedre og bedre utover i oppgjøret, spiller på seg selvtillit, scorer utligningen og er vital i det offensive spillet til QPR i 2 omgang. En uortodoks spiller, men herlig å se på når han er i form.

Igjen er det laginnsatsen som imponerer mest. Her jobber hver mann for laget, og det vitner om stor lagmoral at man først kommer under 2-0 og klarer å mobilisere slik laget gjorde denne ettermiddagen.

Et spørsmålstegn og malurt i begeret er det dog. Conor Washington. Fikk 20 minutter i dag og ser fullstendig malplassert ut. Totalt blottet for selvtillit og stort sett feil bevegelsesmønster og ballkontakten er fullstendig elendig. Det må være bedre alternativer i troppen....