Mareritt

Gutta våre opplevde et mareritt av en start og det sto 2-0 til hjemmelaget i.l.a. 20 minutter. Det første målet må sies å være en keepertabbe av vår ellers gode keeper. En helt unødvendig retur ga effektive Swansea ledelsen i en jevnspilt periode av kampen. I kampens andre sjanse ga Cesar nok en retur, og et sovende forsvar, bidro til dobling for hjemmelaget. Resten av omgangen var blodfattig og vi klarte verken etablere spill eller sjanser. Derry og Hill er ikke akkurat elegante og savnet av spillende spillere var merkbart.

QPR skapte altså - nok en gang - veldig få sjanser og det var lite som tydet på at QPR skulle få med seg poeng i de første 45 minuttene. Swansea hadde ballen mesteparten av tiden (som ventet) og selv om Taarabt glimtet til innimellom, var det lite som tydet på at våre spillere kjempet for å beholde plassen. Uten spisser ser jo laget vårt relativt trist ut. Vi får håpe Remy er tilbake mot ManU.

6-0 i skudd på mål, 2-0 i cornere og 2-0 i scoringer oppsummerer en trist affære av en førsteomgang.

Derry, Mbia og Mackie var langt under pari og vi får tro at minst en av dem havner på benken neste match.

Sjanser og etterlengtet scoring

Med Zamora og Granero inn for Mackie og Derry så vi ut som vi hadde lyst til å score igjen, og Zamora nettet på en retur etter godt skudd av Taarabt. Men hvor lenge var Adam i Eva? 2 minutter senere var plutselig Swansea i 2-målsledelse igjen etter scoring fra bortimot død vinkel. Med andre ord; ettermiddagens 2. keepertabbe fra en keeper som normalt er betydelig bedre. Synd. Og selvfølgelig demotiverende for et lag som omsider hadde funnet nettmaskene igjen. QPR hadde faktisk flere sjanser enn Swansea i 2. omgang, men bare tt av lagene omsatte sjansene i scoringer.

Og det ble enda verre da Samba ble fraløpt av Michu som satt inn 4-1 til hjemmelaget. Da var kampen avgjort. Og i sammme sekund var skribenten mest opptatt av å fortrenge denne kampen og håpe at andre bunnlag ikke skulle ta poeng. SWP traff tverrliggeren etter genialt framspill av Zamora, men dette var en dag vi definitivt ikke var gode nok - foran begge burene.

Heldigvis tapte Reading og Wigan. PL-håpet lever jo fortsatt, og angriperne våre er antakelig i scoringsmodus igjen resten av sesongen. Men; vi har nå rotet bort 2 gode muligheter til seier (Norwich og Swansea) og det ser jo ikke akkurat lyst ut.