Takk for denne sesongen!

En jevn avslutning ventes.

Badge Sheff w

​Av STEINAR SÆTHER

Nok et ufortjent tap i sesongens siste hjemmekamp, som også var den nest siste totalt. 0-1 for skogvokterne satte en demper på resultatet på City Ground i motsatt oppgjør. Men vi må skåre på sjansene, straffer ikke minst!

Uglene fra Sheffield ender litt over midten på tabellen. De slåss med svanene og skogvokterne om plassene 9-11. Vi blir 18-20, sånn er det med den saken! Derfor var ikke tipset mitt som sa plass 17 helt på viddene.

Begge lag har sine utfordringer foran neste sesong. Vi trenger en ny manager - som kan være klar om kort tid. Han vil ikke få all verden å bruke på grunn av embargoen, men selv om uglene ikke har dette hengende over seg, har ei heller fugleflokken særlig myepundsedler i lommeboka. Ergo skal vi antagelig krangle om å få de samme spillerne i hus.

Søndag på Hillsborough skal begge lag spille med lave skuldre og gi publikum en fin opplevelse. "Ære" har vært skrevet om før, og jeg trur ingen har lyst til å bli pepet av banen.

Hvilke spillere d`herrer Bruce og Eustace sender utpå fra start er foreløpig en strengt bevokta hemmelighet ved midnatt. At en eller to ganske nye navn, som hos oss kan være Walker igjen, og kanskje Shopido, er sannsynlig får spilletid. Kanskje er det sånnhos hjemmelaget også?

Om noen er favoritt i en sånn kamp må det bli uglene - som mest av alt kommer av vår begredelige borteform. 4-4-5 har blitt til 4-6-12 og med en nesten like dårlig hjemmeform har vi etter nyttår vært like dårlige som Ipswich - de har jo vært som gråtasser midti en traktorpark av 4WD Massey Ferguson`er. Men jeg anser likevel kampen som åpen og setter en U på oddsen. 1-1 eller 2-2!

PS: Luke Freeman blei kåra til "årets spiller", og det er et forventet valg. For min del setter jeg Joe Lumley øverst. Uten ham ville vi rykka ned!

Takk for denne sesongen, folkens!