Med null poeng på de to første seriekampene har vi plassert oss i bunn av tabellen. Her ligger vi sammen med Reading som er eneste lag, foruten oss, uten poeng foreløbig. Skal livet i championship være "liv laga" så må det taes poeng i slike oppgjør!

Ingen direkte store overraskelser i laguttaket til Steve McClaren denne gangen heller. Keeper og forsvarsrekken var identisk som mot Preston forrige helg.
Det vil si Ingram med Kakay, Leistner, Lynch og Bidwell foran seg.

Midtbanetrioen Scowen, Luongo og Freeman var nok en gang fulltallig med Eze på venstresiden og Smyth på høyre. På topp var det Idrissa Sylla som skulle jobbe alene denne gangen.

Det betød to bytter og at Osayi-Samuel og Smith var benket denne gangen til fordel for Smith og Sylla.

Få høydepunkter
Åpningen av matchen var en rotete affære fra QPR sin side. Her var det vanskelig å se noen som helst form for plan over hvordan laget ønsker å fremstå. Ble presset tilbake av et Sheffield United-lag som har åpnet sesongen med to tap.

Matt Ingram var en av QPR-spillerne med flest balltouch i første halvdel av omgangen, og QPR sitt pasningsspill generelt var under enhver kritikk. Laget fra Sheffield så rett og slett hakket vassere ut.

Til tross for dette var det ingen høydepunkter verdt å nevne før det var spilt 22 minutter, og da var det QPR og Eze som kom til en brukbar mulighet. Scowe, Freeman og Luongo kombinert fint på midten og innlegget i feltet havnet hos Sylla som satte opp Eze på 18 meter. Eze tok ned ballen på brystet og klinket til og keeper Henderson måtte ut å strekke på kroppen for å unngå baklengs.

Eze nær igjen
Fem minutter senere var QPR sin nummer 10 på farten igjen. QPR kontrer etter at Sheffield United har sendt opp mye folk i press. Freeman forserer glimrende fra egen halvdel og setter opp Eze på venstre. Forsvarsspillerne hos bortelaget står svimle igjen når Eze avslutter, men Henderson er igjen på høyden med avslutningen.

Made it look Eze
Alle gode ting er som kjent tre, og på det tredje forsøket skulle den sitte i nota for Ebere Eze. QPR gjorde en håndballopprulling mot venstre etter at Freeman igjen hadde gjort en god dragning og avansert i banen.

Eze spilte ballen helt ut til venstre hvor Bidwell hadde kommet på en fin overlapp. Innlegget til Bidwell langs gresset ble panisk klarert av forsvaret og Eze fikk akkurat nok tid og rom til å banke ballen kontant ned i Henderson sitt høyre hjørne. Deilige 1-0 på Loftus Road!!

Utligning før pause
Sheffield United hadde ikke vært i nærheten av å produsere noe som helst før man ut av det blå utlignet  i det 43 minuttet. En enkel gjennombruddspasning mot dødlinjen innenfor 16 meteren, innlegg langs bakken og en enkel "tap-in" fra målscorer Billy Sharp.

Så effektivt og enkelt det ser ut når presisjonen er på plass. Fin scoring, men presset på ballfører før gjennombruddspasningen kom var ikke bra.

Dermed 1-1 til pause

Setter inn bilde...

Bytte i pausen
BOS, Bright Osayi-Samuel, inn og Paul Smyth ut. Smyth var svak på sin høyreside i den førsteomgangen og hadde altfor mange dårlige touch som endte med balltap. Et helt riktig bytte av McClaren.

Strålende Ingram
Etter tre minutter av den andre omgangen kom QPR-kjenning Leon Clarke til en svært god mulighet. Sheffield United-spissen vippet ballen til seg selv i god posisjon innenfor 16 meteren og lurte kaptein Toni Leistner. Avslutningen fra 10 meter var også god, men et tigersprang av Ingram sørget for at det kun ble corner. Strålende redning av QPR sin nye førsteskanse.

Lite som skjer
Det neste kvarteret er det "kick-and-run" for alle penga. Ingen av lagene imponerer med pasningsspillet sitt, og spesielt er forsvaret til QPR lite betryggende. Joel Lynch var ved et par anledninger skikkelig ute å kjøre, og bortelaget sendte opp flere menn i høyt press når man innså at QPR-forsvaret var på gyngende grunn hver gang man måtte spille seg ut.

Innbytte, straffe og scoring på sin første touch
Etter 63 minutter gjør Sheffield United sitt første bytte da McGoldrick kommer inn på banen. Minuttet senere får han straffespark uten at han har vært borti ballen en eneste gang. Straffen får han da Bidwell rygger inn i ham på et innlegg, og er av det billige slaget.

Straffen tar McGoldrick selv og setter den sikkert i mål med sitt første spark på ballen i kampen.

1-2 føltes veldig,veldig tøft og tungt.

Smith inn, Sylla ut
Rett etter straffen kommer Smith på banen for en Sylla som stort sett hadde vært usynlig.

QPR trykker på mot slutten av matchen. Eze er involvert i alt som gjøres offensivt. Han legger innlegget da Luongo header utenfor fra 10 meter, han avslutter fra 18 meter og Henderson redder. Det blir mye vekt på unge Eze sine skuldre og det er rett og slett for tynt det kollektivet QPR viser oiffensivt foreløbig.

Sheffield United klarte å dra ned tempoet og ble etterhvert som klokka gikk "verdensmestere" i å drøye tid. De fikk sin premie i verdi av tre poeng etter fem minutters tilleggstid.

Best, svakest
Av QPR-spillerne så var det Eze og Freeman som utmerket seg mest positivt. Freeman med sitt overblikk og evne til å ta vare på ballen i trengte situasjoner, mens Eze besitter mye av de samme kvalitetene i tillegg til å være enda mer hissig mot motstanderens mål. Eze kunne ha scoret flere enn den ene han fikk i ettermiddag med litt marginer.

Svakest på QPR var tidligere nevnte Paul Smyth, som aldri var venn med ballen i de 45 minuttene han spilte og Idrissa Sylla som man kan mistenke å ha drukket "usynlighetsserum" i forkant av matchen. Begge fikk sjansen i dette oppgjøret og spolerte den muligheten. Det ville overraske stort om de står på lagoppstillingen i neste seriekamp.

Når man i tillegg blir "nervevrak" av hvordan den bakre fireren + Ingram skal spille seg ut til enhver tid, så skjønner man at her er det mye å jobbe med. På den positive siden så er det mange unggutter som får god matching her og viser at de holder nivået godt, og spesielt Kakay og Eze er prospekter som vi kan være stolte av å ha dyrket frem. Spørsmålet er om laget blir godt nok tidsnok...

QPR-Sheffield United 1-2 (1-1)
Eze (29), Sharp (43), McGoldrick (65)

QPR: Ingram, Kakay (Washington 87), Lynch, Leistner, Bidwell, Luongo, Scowen, Freeman, Smyth (BOS 45), Eze, Sylla (Smith 68)