QPR tapte 2-0 på bortebane mot Derby. Matej Vydra gjorde 1-0 på overtid av 1.omgang da hjemmelaget kontret inn ledelsen. Etter pause la Derby på til 2-0 ved Lawrence ved omgangens første sjanse og kampen var da i realiteten over.

QPR leverte en god førsteomgang, men prestasjonen etter at Vydra satte inn 1-0 var skuffende.

Holloway gjorde tre endringer fra kampen mot Aston Villa i helgen, og valgte derav en annen formasjon denne gangen.
Mass Luongo (sykdom), Jordan Cousins ​​(kne) og Matt Smith (på benken) var alle borte fra startelleveren, og Yeni Ngbakoto, Pawel Wszolek og David Wheeler erstattet disse tre.
Dermed stilte laget opp i en 5-4-1 formasjon til dette opppgjøret.

Laget
Alex Smithies fortsatte mellom stengene med en bakre femmer bestående av Jake Bidwell, Joel Lynch, Jack Robinson - som kaptein i fraværet av  Nedum Onuoha og Luongo - Alex Baptiste og Pawel Wszolek. Bidwell og Wszolek fikk muligheten til å overlappe flankene ved enhver anledning, mens Ngbakoto og Mackie opererte som vinger med Josh Scowen og Luke Freeman sentralt på midten.

Gary Rowett gjorde en forandring på lagret som spilte 1-1 mot Fulham på lørdag, når skadede Bradley Johnson ble erstattet av Andreas Weimann.
Vertene kom inn til kampen á poeng med sjetteplasserte Middlesbrough på tabellen.

Startet offensivt
QPR startet positivt og i femte minuttet skapte laget sin første sjanse da Scowen spilte en fin vegg med Wheeler før han så sitt skudd fra 18 meter ble blokkert.
Like før 20-minutter spilt, fikk Derby sin første virkelige mulighet, men Weimanns forsøk gikk godt over målet til Smithies.

Til tross for at laget spilte med en ensom spiss, var QPRs høye press svært tydelig. Denne spillestilen førte nesten til det første målet da Mackie vant ballbesittelse fra Curtis Davies før han slo en crossser til Ngbakoto, ballen ble klarert til Freeman, som så sin avslutning gå like over fra 20 meter.

Etter 25 minutter slapp Scowen til Wszolek på høyresiden , og vingen skjærte inn forbi Davies og avsluttet. Også den muligheten gikk like over målet til Carson i Derby-målet. Det var i det hele og store en ganske sjansefattig førsteomgang, men på overtid tok Derby ledelsen og den kom etter en kontring. Derby brøt et QPR-angrep og Weimann fosset ned til dørlinjen før han fant Vydra i boksen som enkelt satte inn ledelsen til hjemmelaget. Dette var det siste som skjedde i omgangen og rimelig frustrerende for et QPR-lag som hadde gjort en solid defensiv jobb hele omgangen.

Nytteløse bytter
I pausen satte Holloway på Ryan Manning og tok ut Joel Lynch. Manning ble satt inn som som venstre vingback, mens Bidwell gikk inn i midtforsvaret sammen med Robinson og Baptiste. Byttet skulle vise seg resultatløst da 2-0 kom tidlig i den 2.omgangen da Lawrence avsluttet strålende fra kanten av 16-meteren etter 53 minutter. Holloway gjorde nok en endring i forsøk på å påvirke kampforløpet da Washington kom inn for Ngbakoto like etter.

Det hjalpogså svært lite og Derby var veldig nært 3-0 da David Nugent forsøkte seg noen minutter senere, men Smithies vartet opp med en strålende redning ved den anledningen. Holloway gjorde sitt siste bytte, og samtidig en formasjonsendring da det var spilt 64 minutter. Smith kom inn for Wheeler og formasjonen ble da endret til en 4-4-2. Etter 69 minutter var Mackie nære på etter en corner fra Freeman, men headingen gikk like over målet til Carson. Etter dette var vertene nærmere 3-0 enn QPR redusering og kampen endte tilslutt 2-0.

QPR må slikke sårene og reise kjerringa når Brentford venter på Loftus Road kommende mandag. Den kampen blir viktig Ian Holloway!!!