Av STIAN KARLSEN

Slipp av terminlister er "sesongens" første spenningsmoment og høydepunkt. Når passer det å komme seg til London for å se kamp? 

Sesongen starter som vanlig knallhardt. 7 kamper (6 i serie + ligacup) i perioden fra 4 august til 1 september. Det er en brutal åpning i antall kamper, men programmet har sett tøffere ut tidligere sesonger. 

Preston (borte), Sheffield United (Hjemme), West Brom (B), Bristol City (H), Wigan (H) og Birmingham (B). Det skal være mulig å få til en seriestart med jevn sanking av poeng med det oppsettet (på papiret i alle fall...)

Dobbelkamper
Dobbel hjemmekamp får vi allerede i slutten av augustmåned. Tirsdag 21 mot Bristol City og lørdag 25 august mot Wigan. 

I september kommer nok en mulighet mot henholdsvis Millwall og Norwich 19 og 22 september. 

Slutten av oktober byr på en ny dobbeltmulighet da Sheffield Wednesday og Aston Villa er motstandere på Loftus Road 23 og 27 oktober.  

Felleskamp
Vi ser oss selvsagt om etter en fellestur, med mulighet for årsmøte i supporterklubben, så fort terminlistene er offentliggjort. Denne gangen er det en helt klar kandidat som "blinker" seg ut. 

Brentford på Loftus Road 10 november. 

Vi bekrefter ingenting foreløpig, men dersom man ønsker å være med på fellestur/årsmøte så bør man sette to kryss bak den aktuelle helgen! 

Julestria
Julen 2018 begynner røft. Nottingham Forest borte (en kamp vi bokstavelig talt aldri vinner!) 22 desember. Romjulen ser langt lysere ut med Ipswich hjemme boxing day, og Reading 29 desember, også den på Loftus Road. Jul/nyttår avsluttes med en knalltøff oppgave mot Aston Villa borte 1 nyttårsdag. 

Andre datoer
Av andre "viktige" datoer kan det nevnes at hjemmekamp mot Leeds er satt til 16 februar 2019, og at bortekampen mot Brentford stor til 2 mars. 

Det hele avsluttes som nevnt 5 mai 2019 mot Sheffield Wednesday på Hillsborough. 

God sesong!! 

U R´sss