Av DAG HÅKON HELLEVIK

De som klarte seg best med å tippe PL-tabellen i fjor var Edd Harald Lavik, Kjell Haugland og Vidar Aas. Edd og Kjell får noen vakre klesplagg i posten i løpet av høsten, mens Vidar får et abbonnement på AKUTRS  

Og en særmelding til Edd Lavik: Send en epost til adressen nederst på siden med beskjed om hvilken trøyestørrelse du bruker. Vinnerne er tilskrevet for en tid siden, og du er den eneste som ikke har svart!

Edd var en relativt klar vinner i et felt hvor ingen deltakere var i nærheten av å sende QPR ned fra Premier League. Vidar skal imidlertid ha kred forå komme blant vinnerne for andre år på rad! Svært mange scoret gode poeng ved å sortere de fem-seks traverne i toppen sånn passe riktig, men det var vanskeligere å treffe i bunnstriden.

Årets konkurranse har samme format som tidligere. Du skal sette opp årets Championshipklubber i den rekkefølgen du tror de vil ha etter sesongslutt i mai. Lag en liste hvor klubbene er nummerert fra 1 til 24. 

MEN: Vær så snill! Lag lista i et enkelt og greit format uten tabeller, logoer eller annet stæsj. Skriv den inn i et worddokument eller skriv den inn i mailen, men uten noen form for digital sminke. Slikt skaper merarbeid når vi skal sortere rekkene og sammenligne dem.

Premien - eller premiene dersom det blir så mange deltakere at vi kårer flere vinnere - vil være QPR-drakten for sesongen 2016/17. Er vi i godt humør, deler vi også ut noen ekstrapremier.

 Konkurranseregler:

  •  Vi gir to poeng for eksakt riktig tabellplassering, og ett poeng for riktig plassering  med feilmargin på pluss/minus en. Den med flest poeng vinner.
  •  Ved likhet vinner den som har flest eksakte plasseringer riktig.
  •  Ved likhet også da vinner den som kommer nærmest med sitt tips om QPR.
  •  Skulle noen klubber få poengtrekk er det rekkefølgen etter sportslig opptjente poeng  som teller.

Send bidraget ditt til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv - og det er viktig - «Tabelltips» i emnefeltet.

Fristen er torsdag 10. september.