Det er helt hinsides at det er samme klubben, på den samme banen, med de elleve beste tilgjengelige spillerne, som tapte 0-3 for Sheffield Wednesday for ei uke siden, som denne lørdagen banket Millwall. Fotballens mysterier er fremdeles ikke løst.

Warburton sine menn denne gangen bestod av (4-3-3/4-2-3-1) Lumley i mål. Manning og Kakay på backene, Masterson/Barbet på stopperplass. Amos, Ball og Cameron med defensivt fokus, mens Eze, Chair og Shodipo skulle sørge for å skape sjanser.

Ingen Bright Osayi-Samuel i troppen. QPR skal ha godkjent et bud fra belgiske Club Brugge, så trolig har han spilt sin siste kamp for QPR. Leicester skal ha kastet seg inn i kampen om signaturen i 12.time.

Ingen spiss på banen denne gangen heller, og når laget ble presentert uten BOS så sank forventningene ytterligere noen hakk til denne matchen. Millwall hadde den største motivasjonsfaktoren i matchen da de fremdeles hadde muligheter for å spille seg til en playoff-plass.

Ballbesittelse
QPR har under Warburton blitt et lag som er veldig orientert rundt possession. Ballen skal holdes i laget og spillet skal bygges opp bakfra. Ofte fremstår QPR som veldig omstendelige og naive, men i dag fikk vi se mye av hvordan Warburton ønsker at vi skal spille.

Det kom frem gode kombinasjoner tidlig i matchen, og når Eze er «påskrudd» så har QPR offensiv kraft så det holder.

Laget dominerte den første omgangen mot Millwall, men det skulle gå nesten helt til pause før scoringen kom. Da hadde allerede Chair og Amos hatt store muligheter uten å lykkes.

Masterson sin første
Corner fra QPR sin høyreside etter 43 minutter. Godt slått og til værs stiger midtstopper Barbet som får god klem på headingen. Keeper Bialkowski må gi retur og stopperkollega Masterson setter inn returen fra fem meter.

Unggutten sin første scoring for QPR, i sin kamp nummer ni for klubben.

1-0 til pause var vi svært godt fornøyd med. Fortjent var det til og med!

Eksplosjon etter hvilen
Millwall ville jage poeng og manager Gary Rowett gjorde et trekk i pausen. Han introduserte en spiss med fortid i QPR, Matt Smith.  Det skulle gi resultater.

Rett etter hvilen tester Chair skuddfoten og refleksene til Bialkowski. Begge gjør de det på god måte. Bialkowski gikk vinnende ut av duellen, og det stod fremdeles 1-0.

Millwall kjører rett i angrep. Innlegg fra høyre langs bakken, og QPR-forsvaret sover i markeringen. Hvem andre enn Matt Smith dukker opp og kan enkelt sette inn 1-1. Kalddusj på Kiyan Prince Foundation Stadium.

Svar på tiltale
Tre minutter etter utligningen går Ryan Manning for et skudd med venstrebeinet, fra venstresiden, fra drøye 25 meter. Ballen spretter kinkig for keeper Bialkowski og lurer seg forbi og inn i lengstehjørnet. Ikke imponerende keeperspill, men hva gjør vel det?

Back on track.... 2-1

Kjører over Millwall
Etter scoringen valser QPR over gjestene.

53 min - Kakay prøver seg rett etter 2-1 og kun en strålende redning gjør at ikke han får sin første nettkjenning registrert.

54 min - Minuttet senere så prøver Manning seg igjen. Denne gangen fra noe kortere hold, cirka 20 meter, og dessuten får han ordentlig klem på avslutningen denne gangen. Suseren går via tverrliggeren og over.

57 min – Ilias Chair er helt alene på straffemerket. Skal score, men ballen går utenfor.

59 min – Innlegg fra høyre som en svak Bialkowski må gi retur på. Luke Amos først på returen og ser sikker ut på å score. Avslutningen blir heroisk blokkert.

60 – Yoann Barbet tester skuddfoten et par ganger i et intensivt press av QPR. Lykkes ikke helt for franskmannen, men gode muligheter.

Overkjøring over, scoring kommer
Det ser ut til at offensiven til QPR skal ebbe ut uten uttelling. Laget har kombinert strålende ved en rekke anledninger, men nå kunne det se ut til at Millwall skulle komme mer til hektene.

Da kontrer QPR brutalt. Ilias Chair sender Eze ut på løpetur ned langs venstresiden. Han skjærer inn i banen foran backen sin og fosser inn i 16-meteren. På sedvanlig Eze-vis så setter han avslutningen iskaldt i det lengste hjørnet. 3-1, så fortjent atte...

Redusering igjen
Nå må vi vel klare å holde på en ledelse?

QPR slipper seg selvsagt lavere i banen. Det er ikke riktig medisin for dette mannskapet!
Først så får Millwall en scoring annulert etter 64 minutter. Matt Smith header, Lumley redder og returen settes i mål. Det blåses av for offside. Tvilsom?

To minutter senere sitter reduseringen. Corner fra vår høyreside, dårlig markering på første stolpe gjør at Hutchinson header inn 3-2.

Rolige minutter
Etter en helt ellevill start på omgangen så roer det hele seg ned i noen minutter. Noen cornere som ikke resulterer i all verden for bortelaget.

Etter 71 minutter gjør Warburton sitt første bytte for kvelden. Shodipo har jobbet jevnt og trutt, men nå var det tid for defensiv sikkerhet. Todd Kane entrer banen. Det var ikke det defensive Kane skulle markere seg for først og fremst...

Vill scoring
Rett etter Kane kom på banen så spiller QPR seg ut fra eget forsvar med høy risiko. De finner hverandre på små flater og ballen ender ned på venstresiden til Ball. Han slår inn på halvvolley mot bakre stolpe. Den stolpen har nyankomne Kane satt full fart mot. Ballen spretter en gang og Kane stupheader akrobatisk inn avslutningen. Defintivt ingen høyrebackavslutning, og en strålende avslutning på et nydelig angrep.

4-2. Nå måtte det da være klart vel?

Oteh inn, Chair ut
Spillet bølger frem og tilbake. Avslutninger i begge ender gir særdeles høy underholdningsverdi.

Oteh prøver seg et par ganger etter at han kom inn etter 83 minutter. Virket spillesugen og ivrig på å vise seg frem. Hadde virkelig vært viktig for selvtilliten hans om det kom en scoring. Kan umulig være positive tanker hos ham at QPR starter kamp etter kamp uten spiss, når han selv bli plassert på benken. Dessverre lyktes det ikke å komme på scoringslisten denne ettermiddagen.

6 minutter innholdsrik tilleggstid
Fire minutter på overtid kommer først en redusering ved Molumby. Han blir satt opp av Wallace og avslutter strålende til 4-3.

Nå gjelder det å holde ut!!!

Millwall presser på og får en siste sjanse. Ballen går da også i mål, men det annuleres korrekt for offside på Hutchinson. Dermed sikres tre poeng!!

Hvorfor i all verden må vi gjøre dette spennende. Denne kampen burde vært «drept» lenge før. QPR var langt bedre enn Millwall denne ettermiddagen.