​To formsvake lag...

...men vi skal være favoritter!

Badge pompey

Av STEINAR SÆTHER

Det blei som jeg skreiv 2-1 mot Wigan. Dessverre var det til feil lag! Ut i fra sjanser var resultatet ganske urettferdig med tanke på at vi hadde 21 avslutninger hvorav en i tverrliggeren og ut. Men som sagt så mange ganger før, fotball har aldri vært rettferdig. Framgangen spillemessig er dog verdt å ta med seg til denne kampen.

Portsmouth ga oss ålreit motstand for halvannen uke sida, og dermed må denne spilles. Foran kampen i kveld er garantert 4 mann ute for Pompey, og sida de kjemper om direkte opprykk - for tida sammen med Luton - er det sannsynlig at det blir gjort endringer utover dem som er ute også.

Serieformen har ikke bedra seg sida kampen på Fratton Park for noen av lagene. Pompey tapte etter motsatt oppgjør 2-3 borte for nettopp Luton og lørdag blei de holdt til 1-1 hjemme mot Doncaster, det etter lenge å ha ligget under. Dermed har de ramla ned på bronseplass i League One, 7 poeng bak Luton med èn kamp mindre spilt. Barnsley har etter sin bunnsolide form, tatt steget forbi Pompey.

Etter utlånsbonanzaen vår er vi nesten garantert et sterkt lag i flomlyset i kveld. Spillergruppa vår er redusert med mange mann, dog kan det hende at et par av dem som aldri rakk utlån får vise seg fram før flyet til USA letter. 

Vi skal være favoritter til kampen og jeg ser for meg 2-0!