Kanskje trenger han å se den engelske landsbygda fra bussvinduet, eventuelt guider marokkanske turister gjennom London. For hva han gjorde på banen i 1. omgang er en gåte.
Harry Redknapp koser seg nok ekstra godt over å ha mottatt penger for stakkars Taarabt, som i perioder var Tottenham's 12. mann. Huff!

Tellefeil
Når det er sagt, hele forsvarsrekka vår hadde god grunn til å skamme seg etter de første 45. minuttene. Kanskje spesielt da Van der Vaart fikk stå umarkert på Tottenham's andre mål. Før dette klarte Gareth Bale å score sitt første mål på White Hart Lane siden nyttår. Det er utgjort at han skulle finne formen mot oss.

Paddy Kenny
Men, Tottenham var en håndfull, og spilte særdeles aggressivt. Midtbanen vår slet voldsomt med duoen Modric/Parker, som gjorde mer eller mindre som de ville.
Når nevnte Taarabt mislyktes med det meste i det oppbyggende spillet bør vi kanskje være fornøyd med at det sto kun 0-2 ved pause. Noe vi i stor grad kan takke Paddy Kenny for. Han vartet opp med tre redninger i verdensklasse, og fikk Aleksander Schau i TV2-studio til å avlevere kveldens replikk:
- Paddy Kenny har en kropp og et utseende som burde gi enhver slubbert et håp om spill i Premier League.

Hamskifte
2. omgang ble en annerledes affære. Takk og pris, for på dette tidspunktet var de fleste QPR-fans rødmende flaue over prestasjonsnivået som åpenbarte seg i de tusen hjem.

Derry og Taarabt ble erstattet av henholdsvis Jamie Mackie og Jay Bothroyd. Dette satte for alvor fart i QPR, og vi fikk se et hamskifte undertegnede sliter med å huske maken til.
Mackie var med sin jagende stil fra kant til kant et konstant uromoment for Spurs. Bothroyd fikk endelig viste seg som den møtende spissen han er.
Kombinasjonene på midtbanen satt, og plutselig presset vi Tottenham over på defensiven. Bothroyd fikk etter 62 minutter endelig hull på byllen, og satte inn sitt første PL-mål for QPR etter at Heidar Helguson hadde gjort en ny kjempejobb i luftrommet.

Midtbanen
Shaun Wright-Phillips hadde noen vendinger som det luktet svidd av, og Ali Faurlin gjorde nok en gang en solid figur. Joey Barton er tidvis variabel, og har ennå til gode å virkelig imponere i QPR-trøya. I 2. omgang tok han seg kraftig opp, noe som ga midtbaneleddet et løft.

I forsvaret tok Fitz "Porselen" Hall kvelden etter ti minutter, og ble erstattet av en god Gabbidon. Men det holdt altså ikke mot Tottenham, som kanskje er det beste laget vi har møtt så langt.

Positivt
Alt i alt, 2. omgangen var så positiv at jeg er begynt å glede meg til neste helgs hjemmekamp mot ligaleder Manchester City.
Jeg tar det samtidig som en selvfølge at Adel Taarabt starter på benken, og kanskje kommer innpå i 2. omgang. Da har han kanskje fått nullstilt sitt kaotiske fotballhode på en måte som gjør at vi får se hva han virkelig kan.

Kveldens tap skal vi ta med hevet hode. Det er heller ikke i disse kampene vi skal ta poeng.