Det var poengene som varmet aller mest mot Blackburn på KPF-stadion lørdag ettermiddag. En viktig oppreisning etter to tap på rappen!
Championship er svært jevn og seieren betyr at QPR er på 9 plass, ett poeng fra playoff og tre poeng bak ligaleder WBA.

Mark Warburton gjorde to endringer på laget som tapte mot Cardiff i midtuken. Yoann Barbet var tilbake etter å ha sonet sitt røde kort og Nahki Wells prøvde seg som ensom spiss. Ut av laget gikk Dom Ball og Jordan Hugill.

Formasjonen var den samme som sist, 4-2-3-1, og Liam Kelly fikk prøve seg mellom stengene igjen. Denne gangen var det Manning, kaptein Leistner, Barbet og Rangel som utgjorde forsvaret. Cameron var flyttet opp på midtbanen for anledningen og skulle dekke den defensivt sammen med Josh Scowen.
Trioen Chair, Eze og Osayi-Samuel er det liten grunn til å endre på i disse dager. På topp var det modent for at Wells henviste Hugill til benken.

Sjansefattig
De 13560 fremmøtte på stadion fikk ikke den helt store opplevelsen i den første omgangen. Blackburn var godt forberedt og presset oss høyt for å unngå at vi fikk ro og rytme i oppbyggingen av spillet. QPR hadde ballen mest og stod for det aller meste verdt å nevne fra omgangen. Omgangens desiderte høydepunkt kom
da Nahki Wells banket inn 1-0 når halvtimen var spilt. Godt spill førte til et Manning-innlegg fra vår venstreside inn mot bakre stolpe. Duellen på bakre vinner Osayi-Samuel som med hodet legger ned ballen til en umarkert Wells på 7 meter. Det er få som er bedre enn Nahki Wells i slike situasjoner og upresset gjorde han ingen feil da han banket ubønnhørlig inn ledelsen til QPR.

Blackburn produserte niks og nada i den første omgangen og det nærmeste de var målsjanse kom etter at Liam Kelly gjorde en feilvurdering da QPR skulle spille seg ut bakfra. Noen målsjanse ble det ikke, men de kan du ikke ha for mange av Kelly!
1-0 til pause var fortjent nok da QPR hadde stått for det som var av målsjanser samt et lite overtak i banespillet generelt

Tok fyr!
Etter pausen tok kampen fyr, og allerede etter fire minutter av omgangen skulle QPR doble sin ledelse. Eze kom alene med Walton etter fint spill i forkant. Eze kanskje litt heldig som får med seg ballen etter at den går via en Blackburn-spiller og tilbake til Eze når han forserer mot mål. Han gjør ingen feil alene med Walton og setter ballen kontant i mål.

Etter 57 minutter så skulle Blackburn halvere ledelsen da de fikk straffespark. Barbet var litt hardhendt i ryggen på Dack og dommer Hooper pekte på 11-meteren. Dack to selv straffen og satte den sikkert. 2-1 og det var full match igjen. I alle fall i tre minutter...

Osayi-Samuel scoring tre minutter senere var en stor dose beroligende. Scowen fant BOS i feltet med en mann i ryggen. Han vendte elegant opp på hjørnet av femmeteren og satte ballen i lengstehjørnet til ekstatisk jubel fra hjemmepublikummet.

Hugill inn, BOS ut
Scoringen ble det siste Osayi-Samuel gjorde da han ble byttet ut til stående ovasjoner med Jordan Hugill som erstatter rett etterpå. Hugill var tydelig sugen på å vise seg frem og hadde en god sjanse også før han satte inn scoringen sin, og QPR sin fjerde, for ettermiddagen. Den kom etter god spill og nydelig innlegg fra Manning på venstresiden. Hugill fikk gå opp uhindret rett foran mål og brukte hodet da han styrte inn "spiker´n i kista"!
QPR ledet 4-1 med drøye 10 minutter igjen på matchuret.

Da betød det lite at Armstrong pyntet på resultatet til 4-2 etter strålende Blackburn-spill med fire minutter igjen å spille. Her var det tre poeng som var viktig og at man for første gang slo Blackburn på hjemmebane siden 1993!

QPR-Blackburn 4-2 (1-0)
Wells (30), Eze (49), Dack (57), Osayi-Samuel (60), Hugill (77), Armstrong (86)