Av STIAN KARLSEN

Vi visste på forhånd at denne uken kom til å bli beinhard. Tap 1-0 borte mot Derby og Aston Villa, samt 1-2 hjemme for Brighton var egentlig ikke veldig overraskende. All den tid vi møter gode lag som fremdeles har mer og spille for enn oss selv (dog marginalt) så setter vi dette på kontoen for "oppkjøring" til neste sesong. 

Ian Holloway har da også rullert voldsomt på sine mannskaper i disse kampene. Blant annet fikk Ravel Morrison en sjanse til å vise seg frem mot Brighton og Jack Robinson fikk sine første minutter i 2017. 

Blackburn ille ute
Med våre 50 poeng så kan vi fremdeles føle oss trygge på at det blir championship også neste sesong. VI kan trolig tape våre resterende fem matcher og sannsynligvis komme unna på sikker plass. Det gjør vi nok ikke!

Blackburn ligger tredje sist (siste nedrykksplass) med sine 40 poeng, og har hatt en uke som er enda verre enn oss. De har tapt borte mot Brighton og Reading, samt et meget smertefullt tap hjemme mot Barnsley. Det betyr at laget er fire poeng unna trygg plass. Med tre bortekamper og to hjemmekamper igjen så ser det mørkt ut for laget som vant Premier League i 1995. 

Våre resterende kamper
QPR kan ha mye påvirkningskraft i nedrykkskampen, og playoffsituasjonen mot slutten av sesongen. Vår neste match er mot Bristol City som ligger på plassen over Blackburn, og i tillegg har vi Forest hjemme i nest siste seriematch for året. Dette kan være nøkkelkamper for Blackburn og de to nevnte motstandernes skjebne. 

Vårt resterende kampprogram:
Bristol City (B)
Sheff.Wed  (H)
Brentford (B)
Nottingham (H)
Norwich (B)

Mitt tips er at vi sikrer plassen teoretisk i derbyet mot Brentford 22 april. 
Tror også at Blackburn rykker ned, og kjenner at det liker man dårlig. Blackburn hører hjemme på et høyere nivå enn League One. 

Ett annet spenningsmoment er om Fulham skal kunne klare den siste playoff-plassen. VI krysser fingrene for at det ikke skjer og at vi er sikret flere lokaloppgjør også neste sesong. Fulham ligger i skrivende stund 2 poeng bak Sheffield Wednesday som innehar 6 plassen (siste playoff-plass) 

Spenning blir det i alle fall ut sesongen okke som!
Selv om vi må innrømme at vi allerede har begynt å se mot augustmåned...

U R´sss