Av STIAN KARLSEN

Jordan Cousins debuterte, og var livlig, da han spilte de siste 45 minuttene av kampen. Han var forøvrig den eneste av sommerens nykommerne som fikk spilletid. Joel Lynch og Jake Bidwell så begge kampen fra tribunen. Ariel Borysiuk er ankelskadet og ute i seks uker, og rekker dermed ikke seriestarten heller. 

Sene scoringer
Det var varmt på Sixfields denne kvelden. Om dette er årsaken til at det lenge stod målløst skal være usagt, men QPR var uansett det klart beste laget i dette oppgjøret og burde vunnet komfortabelt ut fra spill og sjanser. 

Begge målene kom i kampens siste fase. El Khayati spilte de siste 20 minuttene, og brukte 10 minutter på å sende QPR i ledelsen med sitt høyrebein. Ledelsen varte i 6 minutter da Alex Revell snek seg inn bak QPR-forsvaret og satte inn utligningen. 

QPR hadde som sagt de største sjansene utenom scoringene. Onuoha hadde blant annet to store sjanser i kampens siste del, men beviste hvorfor ha er forsvarsspiller. 

CnwL8BiW8AAZNzV.jpg-large.jpeg
Kaptein Nedum Onuoha beviste at han først og fremst er forsvarsspiller mot Northampton

Tre kamper før alvoret
Laget begynner å ligne et startellever og det skal bli spennende å se om spillere som f.eks Gladwin og Shodipo blir å se for QPR når serien kommer i gang. Shodipo var blant QPR´s beste denne kvelden. 

QPR møter Wycombe, Burton og Watford før sesongen braker løs mot Leeds på Loftus Road 7 august. 

QPR: Smithies; Onuoha, Caulker, Hall, Perch; Henry (Cousins 45), Luongo; Gladwin, Chery; Shodipo (El Khayati 70); Polter.

U R´sss