Det luktet 3-backslinje av laguttaket, men laget Redknapp sendte ut på banen praktiserte god gammeldags 4-4-2.

Robert Green var ikke i troppen pga. influensa, da var det duket for debuten til Alex McCarthy. Back-fireren besto av Onuoha, Caulker, Dunne og Yun, sistnevnte med sin Premier League-debut. Sentralt på midten var det bautaene Sandro og Henry som fikk tillit, Isla og Fer fullførte midtbanen. På topp startet Austin sammen med Zamora. Bobby Zamora var også dagens kaptein, noe som selvsagt var populært blant fansen.

God førsteomgang og vanvittig sjansesløseri
Spillemessig var førsteomgangen utvilsomt det beste vi har levert i år. Tidligere kamper har vi virket planløse, i dag jobbet samtlige blå og hvite steinhardt. Offensivt ser det også mye bedre ut i dag, flere spillere som har gode kombinasjoner og det kollektivet arbeidet fungerer bra.

Første store sjanse kom etter 9 minutter, Austin vinner to 50/50 dueller og er plutselig alene med Mignolet. Avslutningen kommer kanskje litt i seneste laget og Mignolet redder, returen får Austin litt bak seg og setter den utenfor fra skrått hold.

Knapt 20 minutter senere sender Leroy Fer alle sjansers mor i tverrliggeren. Bobby Zamora jobber knallhardt ned mot dødlinjen og legger ballen tilbake mot nederlenderen, upresset fra 7 meter klarer han ikke å sende R's i føringen.

Tverrliggeren har så vidt sluttet å riste da Fer igjen treffer aliminiumet 6 minutter senere. Og igjen er det Zamora som er regissør, med en nydelig vending på hjørnet av 16 meteren prikker han ballen på panna til Fer, som altså igjen treffer tverrliggeren. Returen havner mellom Mignolet og målet. Austin og Sandro prøver med all sin makt å krige inn ledelsen, men blir stoppet av Glen Johnson som samtidig planter knottene i magen til Sandro.

Selvmålskongen
Richard Dunne ble i det 68. minutt den første Premier League-spilleren til å score to-sifret antall selvmål. Timingen kunne vært verre, men den kunne også vært så mye bedre. Liverpool får frispark nede på kanten og mens de fleste er opptatt med å se på dommeren tar Liverpool frisparket hurtig, innlegget kommer for brått på Dunne som klønete setter ballen i eget nett. Iren er nå oppe i 10 selvmål, riktig vei har han scoret 11.

Sinnsyk avslutning
De siste åtte minuttene var helt ekstraordinære, fire mål, elleville jubelscener og skuffelse.

Eduardo Vargas kom inn for Zamora i det 79. spilleminuttet. Med en gang ser man at Vargas vil utrede noe, han var villig til å ta løpene og virket svært sulten. Og etter kun 8 minutter på banen får han uttelling, og det er chileneren selv som er regissør. Han får ballen ved hjørnet av 16-meteren, legger ballen mot bakerste og Traore som nikker ballen inn foran mål. Vargas leverer et veldig bra løp og er først på den, 1-1.

Jubelen har så vidt lagt seg før Liverpool igjen går opp i ledelsen. Like før klokka viser 90 smeller Coutinho ballen bak McCarthy fra 14 meter.

Og når målene først kom, kom det flere. Bare minuttet senere vinner Yun en corner. Fer legger den mot første stolpe og en møtende Vargas som stusser ballen mot mål. Kula sniker seg mellom beina på strekspiller Allen og 2-2 er et faktum. Nå må vel et poeng være sikret?

Neida, verken mål- eller selvmålsbonanzaen slutter her. Dommer Phil Dowd har lagt til 4 minutter. Klokka viser nøyaktig 93:59 i det Leroy Fer tar frisparket som har blitt tildelt på ca 35 meter. Innlegget er dårlig og en Liverpool-forsvarer header unna, i beina til Coutinho som avanserer. Han sender en stikker til QPR-utviklede Raheem Sterling, unggutten prøver seg på et innlegg. Ballen går rett i beina på en uheldig Caulker og i mål bak en utspilt McCarthy, 12(!) sekunder etter Fer tok frisparket mot Mignolets mål.

God prestasjon tross tap
Samtlige spillere leverte en godkjent kamp i dag, men det var ingen som sto frem som banens beste. Det var bare tilfeldigheter som gjorde at ikke Vargas ble den store helten. Debutant Alex McCarthy var god, det samme med PL-debutant Yun. Sandro måtte ut med det som så ut til å være en kneskade etter 60 minutter.
Rett etter kampen sa TV2-kommentator Kasper Wikestad: "Det er mye QPR kan ta med seg fra denne kampen, men ingen poeng."
Godt oppsummert.

QPR - Liverpool 2-3 (0-0)
Mål: Dunne (Selvmål 68), Vargas (86), Coutinho (90), Vargas (90), Caulker (Selvmål 90)

QPR: McCarthy, Dunne, Onuoha, Caulker, Yun, Isla, Fer, Sandro (ut 60 Traore inn), Henry, Zamora (ut 82 Vargas inn), Austin