Av STEINAR SÆTHER

FA BADGE.png"Ikke alle seiere er like vakre", sa Mark Warburton er 1-0 over opprykksjagende Leeds sist lørdag - før han la til "this one was ugly!" I en divisjon uten VAR var (!) det oss som kom best fra det med tanke på dommeravgjørelser denne gang. Strafferedning fra Kelly og stolpe- ut ellers fra de hvitkledde sin side, gjorde dagen perfekt 🙂

Cup i kveld. Uglene fra Sheffield flyr ned for en kamp i fjerde runde i flomlyset på KPFS. Vi kom hit etter unormale 5-1 over en annen fugleart, svanene fra Swansea. Uglene på sin side kom hit etter 1-0 borte over gutta med badebuksene, Brighton.

Gjestene våre i kveld er inne i en dårlig trend. 4 av de 5 siste i serien er tapt, den forrige hele 0-5 hjemme for Blackburn - som vi for orden skyld møter borte førstkommende tirsdag. Den ene seieren i serien var forrige bortekamp mot vår siste motstander, altså Leeds, det med 2-0. Er de hvitekledde fra Leeds i ferd med å tryne nok en gang utover våren...?

Manager Monk beholdt mange av de vanlige i startelleveren mot Brighton i forrige runde, hjemmelaget spilte med halve laget ute. Warburton ga tillit til spillere som hadde færre spilleminutter enn de andre - med noen viktige unntak. Bl.a spilte Bright OS en stor rolle i kampen. Jeg forventer at begge lag gjør det samme denne runden. Det betyr nok at Hugill spiller fra start igjen. Kelly fortsetter trolig i målet, Manning, Rangel, Pugh, Ball, Scowen, Masterson og Bright OS er sannsynlige igjen, og kanskje starter Clark denne gang. Han har ikke spilt cup for Spurs. Hviles Eze?

La oss ikke lure av 0-5 for Blackburn, uglene har en av de beste spillergruppene i divisjonen og kan slå tilbake hvilken dag som helst. Likevel, de er særs ujevne, spiller seg like fort ut av opprykkssona som de spiller seg inn. Og våre cup-fadeser er velkjente. Det eneste jeg er sikker på, er at dette oppgjøret ikke går til ekstraomganger. Magefølelsen sier seier 3-1 men den har dumma seg før i sesongen. Altså magen 🙂 

FA PRE 2.png