Av STIAN KARLSEN

Mål fra Marlon Pack og Jamie Paterson i 1 omgang sørget for å avgjøre denne kampen. Bristol City hadde mest å spille for, mest vilje og det ble helt avgjørende for kamputfallet. QPR virket aldri skikkelig interessert i å ta tak i matchen. Fire strake tap er bekymringsverdig.

Etter 2-0 til pause fortsatte Robins å være en større trussel foran mål også de siste 45, før innbytter Idrissa Sylla reduserte tapet på tampen av de fem tillagte overtidsminuttene.

Fem endringer
Etter tapet mot Brighton & Hove Albion for syv dager siden, så besluttet Rangers sjef Ian Holloway å gjøre fem endringer i startoppstillingen. Jake Bidwell, Luke Freeman, Darnell Furlong, Yeni Ngbakoto og Pawel Wszolek gjorde alle sin gjeninntreden i mannskapet.

James Perch og Conor Washington måtte ta til takke med innbytterbenken, mens Grant Hall, Ravel Morrison og Jack Robinson gikk helt ut av troppen. Kazenga LuaLua startet på benken, etter å ha vært på sidelinjen en stund på grunn av skade.

QPR stilte i 4-3-3 formasjon, med følgende lag: Alex Smithies; Furlong, Nedum Onuoha, Joel Lynch, Bidwell; Massimo Luongo, Freeman, Ryan Manning; Wszolek, Matt Smith, Ngbakoto.

Tidlig press, og scoring
Når kampen kom i gang, var det vertene som presenterte seg ved første anledning. Onuoha klarerte ikke godt nok på ett innlegg fra høyre og Paterson avsluttet godt, men over, fra 18 meters hold.

Bristol City var klart best i innledningen og fikk lønn for strevet etter 14. minutters spill.
Et kort hjørnespark ender i et upresset innlegg. En dårlig avslutning spretter i feltet og lander hos en upresset Pack, han avslutter kontant nede i det høyre hjørnet til Smithies. Bra avslutning, men horribelt forsvarsspill fra ende til annen fra QPR. Pinlig for å være helt korrekt.

QPR prøver å svare med noen spede skuddforsøk fra Manning og Ngbakoto som resultat. En ball havner også i nettet, etter en corner, men blir korrekt avblåst etter at Smith har brøytet ned "halve" Bristol City i sin jakt på scoring.

En til i "trynet" før hvilen
Dessverre så scorer hjemmelaget igjen i det 40. minutt og sørger for 2-0 til pause
Taylor åpner QPR-forsvaret som en låvedør med en perfekt vektet pasning. Paterson holder hodet kaldt og skyter ballen inn bak en utrusende Smithies fra 16 meters hold.

En fryktelig svak førsteomgang av QPR gjorde det hele enkelt for et relativt hardt presset Bristol City-lag.

Holloway gjorde et bytte i pausen, da Washington erstattet Furlong. Han byttet dermed også til en 3-4-3 formasjon.

Hevet seg noe etter hvilen
QPR var klart bedre med i den andre omgangen, men er langt unna å ta med seg poeng denne ettermiddagen. Bristol City er nærmere 3-0 enn QPR er redusering i store deler av omgangen.

Holloway brukte sine to siste bytter i at Sylla erstattet Smith i det 69 minutt, før Mackie kom inn for Ngbakoto to minutter senere.

Men til tross for disse endringene, så kom aldri det store presset Holloway hadde ønsket seg. Rett før dommeren blåste av matchen skulle det likevel komme en redusering. Innbytterne skulle gjøre nytte for seg. Washington på høyre legger inn til en umarkert Sylla som fra kloss hold setter inn 1-2

Men det var for lite og for sent, dommeren blåste av oppgjøret bare sekunder etter at matchen var i gang igjen etter scoringen.

Holloway frustrert
Ian Holloway har ingen unnskyldninger etter kampen, men uttrykker at han er svært skuffet over manglende vilje og glød. Holloway sine skeptikere har igjen fått vann på mølla etter fire strake nederlag, og siden bunnlagene presterer så er plassen i championship fremdeles ikke reddet. Nå må ermene brettes opp og fighting spirit finnes frem!!