Av DAG HÅKON HELLEVIK

Denne kampen var selveste inkarnasjonen på alt som er riktig - og galt - med QPR! Laget gikk ut fra startblokkene som selveste Karsten Warholm, men vant bare med en neselengde etter å ha snublet i fjerde hekk og subbet nedi med hælene i de tre-fire siste!

Angrepsmessig har vi ikke sett laget bedre på svært lenge. Vi gled igjennom Luton som kniv i smør, vi hadde tre i nettet og to i tverrliggeren før halvtimen var gått! Ezes langskudd til 1-0 var så hardt at det gikk gjennom fingrene på keeper, Wells kontrollerte nedtak og 2-0-scoring fra Leisters lange fremspill var en nytelse og Ezes delikate pasning til Wells andre og 3-0 ble ikke gjort bedre av de store gutta på 1970-tallet!

Innimellom hadde vi to i ramma. På 2-0 var Eze centimetre fra å øke to ganger. Første gang med enda et langskudd som Lutons keeper slo i tverrliggeren, andre gang da han traff tverrliggeren selv med en heading etter at Manning hadde slått et nydelig innlegg inn fra sin venstre kant! I tillegg hadde både EZE og Hugill  skuddforsøk som ble blokkert. Luton var ikke i nærheten, de hadde en kontring som holdt på å bli farlig, men det var alt!

Da vi endelig trodde vi kunne slappe av snudde Joe Lumley kampen med en av de mest ubegripelige keepertabber vi har sett noe sted. Fullstendig alene, midt ute på egen halvdel, triller han en pasning rett til Lutons Harry Cornick! Angriperen står like alene, og kan rolig lumpe ballen i mål fra 25 meter. Vi kunne høre hjertet falle i gulvet på både Joe, lagkameratene og hjemmefansen til tross for at vi fortsatt ledet 3-1.

Neste redusering kom ved James Collins helt i starten av andre omgang, og resten av kampen ble en øvelse i neglebiting. Vi spilte fortsatt godt i angrep, men vi scoret ikke, og Luton hadde en rekke sjanser til 3-3. De satte imidlertid ikke noen av dem, men vi som så på var kvalme av nervøsitet og hadde lunsjen i halsen da fløyta endelig gikk!

QPR - Luton 3-2 (3-1)