Av STIAN KARLSEN

Dette var en liten nedtur, ikke bare resultatmessig. Spillemessig var vi langt unna det nivået laget har vist i serien hittil. Ok, mange endringer i laget, men hadde håpet at bredden i stallen skulle vise seg frem. Etter rapportene å dømme så var det ikke mange som benyttet sjansen sin godt til å overbevise Warburton om mer spilletid fremover.

Charlie Owens fikk muligheten fra start

Laget inneholdt syv endringer fra lørdag. Som forventet startet Liam Kelly i mål. I forsvaret var det Kane, Leistner, Barbet og Manning. Ingen store endringer, men Kane inn for Rangel.
På midten var det mer rokeringer. Charlie Owens fikk en sjelden sjanse som defensiv midtbane i partenerskap med Matt Smith i det som var en 4-2-3-1 formasjon for kvelden. Bak spissen spilte Chair med Osayi-Samuel og Pugh på kantene. På topp fikk innleide Jan Mlakar sin debut.

Ingen stream eller TV-sending
Ingen levende bilder fra kampen denne gang. Slik er Carabao cup og rettighetre dessverre. Vi blir fort vant med å se laget hver kamp!  Vi prøver likevel å gjengi noe da radiooverføring stort sett gir mening. I den første omgangen var det ikke alle verden å skrive hjem om.

QPR startet friskt. Smith prøvde seg med et brukbart volleyforsøk etter at Manning la innlegget i det åttende spilleminuttet. Etter elleve minutter kom omgangens beste mulighet etter vakkert QPR-spill. Starter bak hos Kelly og etter mye ballspill ender det opp med en god avslutning fra Mlakar uten suksess.Dett var dett. QPR ble med på tempoet som Portsmouth dikterte, og bortsett fra noen langskudd så skjedde det lite foran målene

QPR startet også den 2 omgangen best. Kampens største mulighet fikk Pugh etter 54 minutter. Igjen er Manning servitør og fra drøye fem meter får Pugh en fri heading på mål. Dessverre klarer han å treffe rett i klypene på Pompey-keeper McGillivray.

Timen er spilt når Warburton gjør et dobbelt spillerbytte på 0-0. Chair og Osayi-Samuel ut og inn kom Eze og Wells. Warburton ville videre i cupen!
Kvarteret før slutt kommer siste byttet, da Pugh går ut og Ball kommer inn.

Rett etterpå skulle det avgjøres. Først får Portsmouth straffe da Leistner legger Marquis i bakken. Sistnevnte tar straffen selv og er sikker. 0-1.

Vondt ble til verre da det Harness drøye fem minutter senere doblet ledelsen. Denne gangen et spillemål med innlegg fra kant hvor Harness er sikker på avslutningen.

QPR prøver på slutten, men kommer ikke nærmere enn at Eze får en redusering annulert etter en offside.

Snipp, snapp, snute, så var ligacupeventyret ute...