Vårens vinnere

Gudmund Baustad er flinkest til å tippe tabeller, Lars Erling Næss er flinkest til å løse quizgåter og Bjørn Idar Hansen er flinkest til å pirke inn doble kampresultater. Dermed har dere hovedvinnerne i sesongens siste sett med konkurranser.

 QPRNorwaylogo_190x187

Av DAG HÅKON HELLEVIK

TABELLTIPPING er noe av det vanskeligste vi driver med i supporterklubben. Hele 24 lag skal sorteres i rett rekkefølge og mange av dem har store utskiftninger fra år til år. Gudmund Baustad presterte derfor helt i verdensklasse da han klarte å pirke inn hele 7 av de 24 nøyaktig rett. Ingen av de andre deltakerne klarte mer enn 3!

Gudmund startet med riktig plassering på Wolves, Cardiff, Villa og Middlesboro, fire av de øverste fem på tabellen!
Regelen med to poeng for helt riktig plass og ett poeng for nesten riktig plass ga ham 17 pinner, en helt suveren seier. I tillegg deler vi ut trøstepremier til Knut Hauglum og Bjørn Idar Hansen for deres QPR-tips. Begge tippet QPR som nr 14, og ingen kom nærmere virkeligheten enn dem.

NETTQUIZEN ble avrundet med trippelpoeng på et delspørsmål i siste runde. Lars Erling Næss var den eneste som visste at tidligere QPR-junior Mark Perry scoret mål i sin ligadebut i 1996, og bonuspoengene han fikk for dette var nok til å toppe poenglista for vårsesongen. I tillegg ble Steinar Engebretsen vinner av loddtrekningen blant  de øvrige deltakerne. Han hadde bare ett lodd etter ett riktig svar av åtte mulige, men det er lov å ha flaks!

Bjørn Idar Hansen ble også best i DAGNYS DOBBEL. Her er det vinnere i flere kategorier, og Magne Buset, Jørn Lauritzen, Stein Hanstad og Geir Midtveit får også hver sin premie.

Alle vinnerne i disse konkurransene skal være kontaktet når dette leses, og premien er i utgangspunktet QPRs hjemmetrøye for 2018/19-sesongen. Vinnerne får imidlertid et valg om hvorvidt de vil ha vår egen QPR Norway-trøye i stedet.

Den siste vinneren heter Frank Baklid og han vant en trøye signert Joel Lynch etter å ha bidratt til QPR Norways SPILLERSPONSING i sesongen som gikk. Vi har hatt logoen vår under navnet til Joel i QPRs matchprogram gjennom sesongen, noe vi har betalt 4100 kroner for. Halvparten av dette beløpet ble gitt av Per Bertelsen, og han fikk derfor den ene av de to trøyene som fulgte med sponsepengene. Resten av beløpet ble betalt av en håndfull av supporterklubbens medlemmer, som kjøpte lodd a 100 kr stykket. Av disse ble altså Frank trukket ut som vinner.