Av STIAN KARLSEN

Ariel Borysiuk kommer fra Legia Warsawa og er en defensiv midtbanespiller. Han har 10 landskamper for Polen, men kom ikke med i troppen til EM. Vitner uansett for kvalitet at han har representert et såpass sterkt landslag. Han kommer på en treårs-kontrakt og summen QPR betaler er ukjent. 

Borysiuk er fremdeles ung med sine 24 år og skal være hardtarbeidende og kompromissløs i spillestilen. På minussiden kan det nevnes at han kan bli litt "heit" i toppen og at han er så godt som vaksinert i skuddfoten. Minner en hel del om Alejandro Faurlin, som forsvant etter sesongslutt, med andre ord. 

Fra Champions League til Championship
Ariel Borysiuk må ha et sterkt ønske om spill i England. Legia Warsawa er nemlig kvalifisert for spill i Champions League kommende sesong. Det kan ikke QPR matche. (enda...)

England og London var likevel for fristende til å si nei. 

- Jeg er veldig glad for å komme til QPR. Flott klubb med store tradisjoner. 
Jeg hadde alternativer, men når jeg var ung så drømte jeg om å spille i England og når muligheten med QPR dukket opp så trengte jeg ikke lange tiden på å bestemme meg. Dette er et stort steg videre for meg. 

- Jeg er en spiller som alltid gir 100% i hver eneste kamp, og det tror jeg engelske fans setter pris på. Jeg er stor fan av engelsk fotball og kan ikke vente med å komme sammen med resten av laget, manageren og resten av teamet. 

Hasselbaink delighted
Manager Jimmy Floyd Hasselbaink var veldig glad for at avtalen nå endelig var fullført.

- Jeg er svært fornøyd med denne signeringen. Han er en type spiller jeg virkelig ønsket å bringe inn i dette laget. Ariel´s spillestil er som bygd for engelsk fotball. Han jobber hardt og setter sitt preg på kamper i form av sin autoritære spillestil. Han er ung, ambisiøs og spiller med entusiasme og lidenskap. 

- Mye av arbeidet han gjør er usynlig, men når han ikke spiller så savner man ham. Det er en glimrende kvalitet for en defensivt orientert midtbanespiller. 

U R´sss