Av STIAN KARLSEN

QPR endte sin periode med syv kamper uten en seier i Championship med en deilig  2-1 seier hjemme mot opprykkskandidat Wolverhampton.

QPR tok ledelsen mot slutten av første omgang ved Conor Washington, og Wolves slo tilbake umiddelbart før lagene gikk til pause.
Mot slutten av oppgjøret gikk QPR foran igjen gjennom innbytter Matt Smith og laget holdt unna til tross for kraftig press fra ulvene mot slutten.

Tre endringer
QPR gjorde tre endringer på laget, og Jordan Cousins fikk sin første opptreden i startelleveren siden januar etter å ha slitt med skader de siste månedene.
Tilbake var også Jack Robinsonsom midtstopper og Washington i angrep. Ryan Manning, Pawel Wszolek og Jamie Mackie måtte vike for å gjøre plass i startoppstillingen.

Det tok 12 minutter før noen av målvaktene ble testet og da var det QPR-spiss Washington som prøvde seg på et akrobatisk skudd fra nært hold. Keeper John Ruddy var godt med på forsøket og reddet enkelt.

Selv om begge lagene slet med å skape målsjanser så var Wolves nærmest ved å ta ledelsen etter 25 minutter da Diogo Jota sprang fremover, men skuddet til den portugisiske angriperen fra 20 meter imponerte ingen.

Cousins tilbake i "action"

Mye underholdning på kort tid
QPR tok ledelsen i det 41. minutt ved Conor Washington som scoret fra skrått hold.

Massimo Lungos leverte en klassetakling på Saiss på 25 meter. Taklingen endte som en gjennombruddspasning til Washington som avsluttet to ganger. Den første gangen reddet Ruddy, men returen gikk i beina på Conor som måtte skru på turboen for å rekke ballen før dørlinja og kunne sette den i mål fra skrått hold. Taket "løftet" seg  på Loftus Road, men "Papa's Got a Brand New Pigbag" hadde knapt lagt seg da lagene igjen var like langt.

Leo Bonatini var målscorer for Wolves, men Jota var arkitekten bak målet da han fosset opp ulvenes høyreside med et langt raid, dro seg inn i feltet og satte opp Bonatini "læreboksmessig" 45 grader (++)  slik at han enkelt kunne bredside inn utligningen.

Det ble en hektisk avslutning på omgangen som ellers hadde vært rolig, men lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Freeman i tverrliggeren
Seks minutter inn i den andre omgangen så kom Luke Freeman til skudd fra 25 meter. Skuddet var innom en Wolves-forsvarer før den traff klokkerent i tverrliggeren. Luongo prøvde et volleyforsøk på returen, men den gikk høyt over målet til Ruddy.

Bontini var nær ved å sende bortelaget i ledelsen etter drøye timen. Han kombinerte glimrende med Jota, men på nesten uforklarlig vis satte han ballen over fra seks meter og åpent mål.

Smith og Wszolek inn
66 minutter var spilt når Holloway fant ut at det var på tide med endringer. Cousins hadde gjort sitt for dagen og Sylla ble ofret til fordel for Matt Smith og Pawel Wszolek.

Kun minutter senere kom Smith med et forvarsel. Jake Bidwell fant hodet til Smith med et godt innlegg. Headingen gikk utenfor, men sjansen var av den gode sorten. Smith var igjen sentral da han slo Ruddy i luften etter 72 minutter. Ballen havnet hos Washington som prøvde å lobbe den inn i mål fra 16 meter. Wolves forsvaret fikk klarert før Ruddy var tilbake på plass mellom stengene.  QPR skapte det som var av sjanser nå og det lå faktisk en scoring i luften da Wolves fort kunne tatt ledelsen da Jota dro seg løs i feltet og avsluttet fra 15 meter. En flott benparade av Smithies holdt QPR inne i oppgjøret.

2-1!
Med ni minutter igjen i kampen tok QPR ledelsen på nytt. Et frispark på kanten av Wolves-boksen hadde blitt klarert, men QPR opprettholdt presset. Joel Lynch fikk ballen på venstresiden og slo innlegget i boksen. Matt Smith måtte ta to steg tilbake før han gikk opp i luften og regjerte. Denne gangen traff han på innsiden av stengene og Ruddy måtte resignert plukke ballen ut av nettet. Vel fortjent ledelse som et resultat av skikkelig krigerinnsats og guts! Deilig!

Wolves jaget utligning de siste 10 minuttene og det var en neglebiter for oss supportere, men vi forsvarte oss meget godt og red av stormløpet uten de største bekymringene. Da dommer Harrington blåste av kampen så kunne QPR-spillerne strekke armene i været og juble over tre deilige poeng mot et topplag. Vi er kanskje ikke det vasseste bortelaget i ligaen, men på Loftus Road kan vi slå hvem som helst!!

Holloway sine menn må fortsette den trenden, for den nye ligalederen, Sheffield United, venter allerede på tirsdag. Kan vi ta to store skalper på rappen?
Det hadde vært ekstatisk.

Det meldes om strålende stemning på Loftus Road denne lørdagen. Når gutta på banen leverer innstilling og innsats så svarer Loftus Road med skikkelig atmosfære. Det gir godfølelse!

QPR "Man of the match"
Luongo er en hardtarbeidene midtbanespiller. I dag får han betalt med en målgivende og leverer en strålende kamp ellers. Taklingsstyrken til Luongo er det viktigste våpenet til QPR for å vinne kampene på midtbanen. Vanskelig å få gitt nok kreditt for den samlede midtbanetrioen vår i Scowen, Freeman og Luongo. Denne sentrale delen er blant de aller beste i denne ligaen, og Luongo er ofte den viktigste og beste brikken av dem.

Fantastisk laginnsats denne lørdagen, men Luongo fortjener tittelen som banens beste.

QPR-Wolves 2-1 (1-1)
Mål: Washington (41), Bonatini (43), Smith (81)

QPR (3-5-2): Smithies; Baptiste, Lynch, Robinson; Cousins (Wszolek 66), Luongo, Scowen, Freeman (Furlong 90 + 2), Bidwell; Washington, Sylla (Smith 66).

Ubrukte innbyttere: Lumley (GK), Mackie, Ngbakoto, Wheeler.

Dommer: Tony Harrington.
Tilskuere: 16,004