Laget til McClaren har endret seg lite etter at QPR startet på oppturen som snart har vart i to måneder. Han har gjort små grep som er nødvendige på grunn av skader, suspensjoner og lignende. Det samme var tilfellet denne tirsdagen i Rotherham.

Bortsett fra at Cameron var tilbake og erstattet Scowen, etter å ha måttet stå over Stoke-kampen, så var QPR-laget identisk med det laget som spilte lørdag mot Stoke.

Fyrverkeriåpning
Det skulle ikke mangle på underholdningen fra start av. Etter en lovende QPR-start så var det Rotherham som tok en tidlig ledelse i det 5 minuttet. På deres og kampens første mulighet så scoret Vaulks etter at Rotherham hadde forsert på vår høyreside. Ballen ble spilt inn sentralt i banen og Vaulks kom ditt til skudd fra 18 meter. Skuddet gikk utagbart nede i Lumley sitt høyre hjørne.

6 minutter senere skulle lagene igjen stå likt. QPR sitt angrep startet med en lang ball til Wells som på mesterlig vis kommer til en avslutning som det må gis retur på. Eze, Wszolek og Luongo sørget for å holde trykket oppe i angrepet og tilslutt sørget Luongo sitt innlegg for en kaotisk og sørgelig dårlig klarering inne i femmeteren til Rotherham. Wells er en målsnik, luktet lunta og kunne score et av sine enkleste mål.
Vi var tilbake i matchen!

Det skulle ikke gå lang tid (nærmere bestemt tre minutter...) før hjemmelaget igjen var i føringen. Denne gangen på en dødball etter frispark 5 meter inn på halvdelen til QPR. Fryktelig markeringsarbeid i feltet gjør at frisparket fra Vaulks går direkte på hodet til Robertson. 8 meter fra mål gjør han ingen feil og QPR er bakpå nok en gang.

Roet seg betraktelig
Etter dette er det få målsjanser før pause. Vi gir bort mange unødvendige dødballer mot et Rotherham-lag som har gjort dette til sin styrke. Jake Bidwell pådrar seg gult kort og lager i tillegg flere frispark på sin venstreside.

På overtid av omgangen får Eze frispark i veldig gunstig posisjon fra 17 meter, litt til venstre for midten. Perfekt for hans høyrefot, men Eze satte dessverre frisparket i muren. 2-1 til Rotherham ved pause. En omgang som var preget av unøyaktighet og slurv fra QPR sin side. Man kunne med det blotte øye se at det bor mer kvalitet i QPR enn Rotherham, men championship er mye mer enn kun kvalitet. Spesielt en kald tirsdagskveld i Rotherham.

Fikk ingen hjelp!
Den andre omgangen var begivenhetsrik. Rotherham viste tidvis at de er solide, og hvorfor de ikke har tapt på syv kamper. Til tross for tynn stall så legger de gutta som er på banen ned et skikkelig stykke arbeid.

Dommeren gjorde også noen merkelige vurderinger underveis og spilte heller ikke på lag med våre gutter. Ingen grove direkte feil, men heller en serie med "små" avgjørelser som tilslutt kan være med på å påvirke et kamputfall. Spesielt synlig var det da både Lynch og Eze lå i motstanderens felt og vred seg i smerte. Her burde det vært frispark i gunstig posisjon til Eze, og kanskje til og med straffespark for Lynch.

Eze og Lynch nede for telling

Med disse arbeidsvilkårene så klarer ikke QPR å skape all verden den første halvdelen av den siste omgangen. Den første store sjansen faller til Wszolek. Freeman strør utallige innlegg i løpet av en match, og dette var strålende. Fra 8 meter helt fritt så klarer ikke Wszolek endre retning på innlegget. Det er faktisk ikke mer som skal til for å score, men polakken er ikke borte i ballen overhodet.

Wszolek blir ofret like etter til fordel for Tomer Hemed.

Dominerer, med store muligheter
QPR begynner så smått å presse et slitent Rotherham bakover i banen, og McClaren gjør et dobbeltbytte med kvarteret igjen å spille. Matt Smith og Josh Scowen kommer inn for Nahki Wells og Massimo Luongo. Det skulle vise seg å være lurt.

Med 10 minutter igjen kommer Rotherham til sin største sjanse ved Ajayi (god spiller). Han klinte til fra litt over 20 meter og ballen gikk centimeter over tverrliggeren til Lumley. Den hadde den godeste Lumley neppe tatt dersom den hadde gått under.

Et par minutter senere kommer kampens fineste angrep. Ballen blir spilt opp på Tomer Hemed som er på vei ut på venstresiden. Han legger ballen igjen direkte med hælen på 15 meter til Luke Freeman som kom stormende. Avslutningen til Freeman var også god, men Rodak i Rotherham-målet vartet opp med en strålende redning.

Dette gjentok Rodak enda en gang kun kort tid etter. QPR hadde ordentlig trykk på hjemmelagets halvdel. Mange spillere i boksen og en kaosklarering i feltet førte ballen til Eze på 15 meter. Eze vipper ballen opp og fra 15 meter treffer han knallgodt på volley. Han snur seg å jubler, men Kodak viser reflekser av typen katt og er ufattelig kjapt oppe med en arm og slår ballen til corner.

Den deilige utligningen!
QPR-presset ser ut til å ebbe ut resultatløst da vi går inn i tilleggstiden. Da vinner Freeman ballen i feltet og spiller ballen bakover, før den videre ender ut på kanten hos Bidwell. Innlegget er bra, men stupheadingen til Freeman er i egen klasse. Det oser vinnervilje og instinkt over den avslutningen. 2-2!!!

Luke Freeman feiret signering av ny kontrakt på best mulig måte. QPR tar nok et sterkt poeng på bortebane. Tirsdagskvelder i Rotherham er tøffe saker!

QPR sin beste
Ebere Eze er mannen i dette oppgjøret. Hverken mål eller målgivende denne kvelden, men er en nytelse å se på. Det ser ut som om han leker og danser, og man kan se frustrasjonen i ansiktet til motspillere. Alt ser enklere ut for Eze enn de fleste andre fotballspillere. Hadde fortjent scoring på sin volley rett før slutt.

Svakere bakover
Defensivt er vi nå inne i en periode hvor vi sliter noe mer. Etter å ha vært sterke her i lang tid så har vi nå sluppet inn 6 mål på tre kamper. Ved flere av disse har vært slurvete forsvarsspill, så også i kveld. Det blir viktig å finne tilbake til den tryggheten allerede på lørdag mot Hull på Loftus Road!

Rotherham-QPR 2-2 (2-1)
Mål: Vaulks (6), Wells (12), Robertson (15), Freeman (90+1)

QPR: Lumley, Bidwell, Lynch, Leistner, Rangel, Luongo (Scowen 76), Freeman, Cameron, Wszolek (Hemed 66), Eze, Wells (Smith 76)