Kun en endring gjorde Holloway på laget som spilte uavgjort mot Derby tirsdag. Han beholdt, svært gledelig, på 4-3-3 formasjonen.

Conor Washington imponerte ikke nok tirsdag til å få fornyet tillit og unggutten Ebert Eze fikk sin sjanse fra start. Eze imponerte med sitt innhopp den siste halvtimen av oppgjøret mot Derby.

Smithies med Furlong, Onuoha, Robinson og Bidwell foran seg var altså helt uendret. Luongo, Scowen og Freeman er våre faste tre på midten. På topp så virker det til at Matt Smith har blitt et klart førstevalg. Han ble flankert av to unge gutter lørdag da Ebere Eze debuterte fra start og Paul Smyth var å finne på motsatt side.

Zzzz
Etter at QPR så livlige ut tidlig i 1 omgang så ble det etterhvert langt mellom høydepunktene. Det ble rett og slett presentert en ganske så søvndyssende omgang, og ikke overraskende gikk lagene til pause uten at det var scoret mål. Sannheten er at omgangen var kjemisk blottet for store sjanser.

Holloway ble tvunget til å gjøre en forandring i pausen. Lynch kom inn for Robinson i midtforsvaret.

Tok seg grundig opp
Den andre omgangen skulle bli noe helt annet enn de første 45 minuttene. Det begynte med kraftig action allerede fire minutter ut i omgangen.

Da feilberegner Sunderland-keeper Steele et oppspill fra Furlong. Smyth så situasjonen og hadde ganske sikkert satt ballen i mål dersom ikke Steele hadde brukt hendene utenfor 16-meteren med hensikt for å stoppe lærkula. Soleklar rødfarge på kortet til dommeren!

Inn i Sunderland-målet kom en gammel kjenning, og favoritt, av QPR-fansen. Lee Camp har tilbrakt tre perioder, to av dem på lån, på Loftus Road og spilte over 70 kamper for klubben i perioden mellom 2004-09. Han var en ung lovende keeper den gang, men har nå blitt 33 år og er på lån hos Sunderland fra Cardiff.

Ebere Eze!
Sunderland holdt på å ta ledelsen etter det røde kortet, men Lynch fikk klarert bortelagets Fletcher sin heading.

Camp ble fort varm i trøyen da QPR nå var én spiller mer på banen. Smith og Smyth prøvde seg uten å lykkes, men tilslutt skulle det bli nettkjenning og det var debutanten Eze som skulle gjøre det meste selv.

Han dro seg vekk fra Cattermol og satte opp en vegg med Smith. Om tanken til Smith var å returnere ballen til Eze eller ei kan diskuteres, men når ballen først havnet i beina til unggutten så var han iskald nok til å sette den forbi Camp.

Bright Osayi-Samuel kom inn for Smyth etter 71 minutter.

Smith farlig
Matt Smith er som regel involvert når QPR gjør noe innenfor 16-meteren til motstanderen. Lørdag var intet unntak for dette og toppscoreren burde ha scoret minst en gang.

8 minutter før slutt trodde han at han hadde scoret etter at han var sist på frispark ute fra siden, men offsideflagget var oppe.

Til tross for at QPR burde "drept" oppgjøret så klarte man faktisk å holde på ledelsen helt til slutt denne gangen. Sunderland yppet seg smått mot slutten, men vi var i realiteten ikke veldig truet mot slutten av oppgjøret. De er en soleklar dumpekandidat og det var ingenting som tydet på det motsatte lørdag ettermiddag.

Nye profiler
Dette er sesongen hvor vi faktisk får frem noen nye profiler som vi faktisk har vært med på å forme selv. Dagens mann Ebere Eze har imponert stort på trening den siste tiden og blir kronet med matchvinnende scoring denne ettermiddagen.

En annen, som gjorde akkurat det samme for et par måneder siden, er Paul Smyth som har blitt en favoritt blant fansen på rekordtid. Entusiasmen i spillet og de kvikke føttene appellerer til publikum.

Disse to viser at det faktisk er store muligheter til å utvikle seg som spiller i QPR for tiden. Dette står i sterk kontrast til hva man opplevde for få år siden da overbetalte stjerner ble hentet inn for kortsiktig suksess. Suksess ble det ikke, men kortsiktig var det...

Total forvandling
Den tiden er heldigvis over og gudskjelov for det. Liker denne utgaven langt bedre enn det laget som spilte QPR sin foreløpig siste Premier League-match. For å minne dere på laget/gamlehjemmet som tapte 0-6 for Manchester City

QPR: Green, Caulker, Dunne, Hill, Phillips, Henry, Barton, Yun (Wright-Phillips 86), Fer (Kranjcar 78), Austin, Zamora (Hoilett 58).

Nå er gjennomsnittsalderen langt lavere (24,5 år mot Sunderland) og "halve" laget er spillere som har kommet til klubben uten å ha klippekort på en plass i kamptroppen, men måttet jobbe knallhardt for å komme seg dit.

Det beste i dag er likevel tre poeng mot Sunderland. Vi sendte dem et steg nærmere League One og sørget med det samme for at sjansen vår for et nedrykk nå er mikroskopisk. Vi har 13 poeng ned til nedrykk med 10 kamper igjen. Er liten tvil om at dette fikser vi! Selv med bortekamper på rekke og rad nå ;)

QPR-Sunderland 1-0 (0-0)