Det sier marokkaneren til qpr.no i kveld.

Sponsorarrangement
QPR Scandinavia var til stede under klubbens årlige sponsorarrangement på Loftus Road tirsdag kveld, og fikk flere intervjuer med spillerne. Den mest åpenhjertige var Adel Taarabt.

- QPRs supportere har vært fantastiske, men jeg føler jeg har gitt det jeg kan gi for klubben. Jeg har to sesonger bak meg i Premier League, og på grunn av nedrykket føler jeg det er på tide å gå videre.

Adel Taarabt kom til QPR fra Tottenham, og var hovedårsaken til opprykket til Premier League i 2011. 19 scoringer og et betydelig antall målgivende pasninger ble i meste laget for motstanderne på nivå 2 i England.

Manglende trivsel
I Premier League har det imidlertid gått tregt, både i form av manglende scoringer og tidvist svakt spill. Taarabt mener manglende kvalitet på banen har sammenheng med trivsel.

Taarabt sier rett ut at han ikke har det så godt i QPR.

- Det har kommet nye folk, og jeg trives egentlig ikke så godt her lengre. Man skal jo være lykkelig, ikke sant, sier Taarabt.

Hva mener du?

Vel, jeg er ung og ønsker å spille kamper. De siste ukene har jeg ikke spilt så mye. Og skal man spille bra fotball, må man også være lykkelig som person, er svaret.

Familiegrunner
Ifølge Taarabt er det så langt ingen klubber som har meldt sin interesse, men:

- Jeg vil i utgangspunktet spille i Premier League. Samtidig vil jeg være i en klubb der jeg er nærmere familien min i Frankrike. Vi må vente og se hva som skjer, avslutter midtbanespilleren.

qpr.no kommer med flere intervjuer fra sponsorarrangementet denne og neste uke. Bl.a. Chris Samba (som supporterklubben har sponset), Shaun Derry, Esteban Granero, Jamie Mackie og klubbdirektør Philip Beard.