Av STIAN KARLSEN

Januarvinduet har ikke akkurat flommet over av rykter rundt QPR. Klubben viderefører strategien fra de par siste vinduene og det virker som om rammene er enda hakket strammere.  Årsaken til dette er selvsagt uklarheter rundt utfallet av denne "never-ending-story" Financial Fair Play-saken. 

Alle overgangene som har blitt presentert virker å være avtaler både spiller og klubb kan leve helt fint med. 

Vingen Olamide Shodipo var sistemann til å forlate QPR i vinduet, men det var ikke på permanent basis. Unggutten går på lån til Colchester Utd. i League Two. 

Jay Emmanuel-Thomas er den eneste vi "savner" på ut-listen egentlig, så alt-i-alt er det gjort god business i dette vinduet. Om det er godt nok gjenstår å se, men daukjøtt har vi hatt nok av de senere årene og lite er mer gledelig enn når dette forsvinner. Kanskje kjøpet av en topp championship-spiss hadde vært mer gledelig, men nå får de gutta vi har prestere nok til å berge plassen! 

Her er ellers noe av det som har skjedd: 

Yeni Ngbakoto 
Hadde liten suksess i London på halvannen sesong og kom seg hjem til Frankrike. 
I beste fall stallfyll for Holloway og personlig virket savnet av hjemlandet sterkere enn ønsket om å spille fotball i England. 

Steven Caulker
Mye kan skrives om denne spilleren. Uten å berøre for mange rykter og synse for meget, så er nok QPR glade for at han ikke tilhører lønnsmassen på Loftus Road. Den siste av spillerne som har hevet fantasilønn i forhold til leveranser har nå forlatt klubben. Vi krysser uansett fingrene for at han får orden på livet sitt. Det finnes viktigere ting enn fotball og Steven Caulker har blitt et godt eksempel på det. 

Sean Goss
Figurerte i troppen til kamper fra tid til annen, men var langt unna en fast plass. Fremdeles har mange troen på at Goss kan bli en spiller på et veldig høyt nivå, og et utlån virker derfor som meget fornuftig. Skulle han i tillegg få mye spilletid i Rangers , så kan dette vise seg å bli gull verdt på sikt. 

Grego-Cox, Petrasso og Comley
Tre unggutter vi har ventet lenge på, men som ikke hely har klart å ta steget. 21 og 22 år, så da ser det het greit ut at de alle prøver å få spilletid andre steder. 

Inn: 

Ut: Yeni Ngbakoto (Guingamp), Steven Caulker (Frigitt), Sean Goss (Lån Rangers), Reece Grego-Cox (Frigitt, Woking), Michael Petrasso (Montreal Impact), Brandon Comley (Colchester), Ariel Borysiuk (Lechia Gdansk), Kazenga LuaLua (leieavtale utløpt), Axel Prohouly (kontrakt avsluttet), Olamide Shodipo (lån, Colchester)