Av STEINAR SÆTHER

0-0 i Wales er høyst levelig. JFH vil ha poeng i de siste kampene og satsa lite på ungt i Cardiff. Midtbanekampen endte uavgjort og da var det logisk med U til slutt også - selv om Slade "så" den mest åpenbare straffa på slutten, som aldri blei blåst. Og når vi deler ut en blomsterkvast til både debuttant Ingram i målet og Hill som redder på streken, så er egentlig alt det viktige nevnt fra den kampen.

Nye harde tak i kveld mot en enda sterkere motstander, Brighton i Brighton. Hjemmelaget kjemper innbitt for å holde følge med Middlesbrough og Burnley, de to som akkurat nå, 4 kamper før sesongslutt, er direkte kvalifisert til Premier League. Tallene å tenke på før kveldens kamp er 22-15-5 og 63-39 totalt. Splitter vi dette opp ser vi hjemmestyrken i 14-4-3 og 35-17, og vi ser samtidig at der andre lag i tetsjiktet er mer ordinære på reis, imponerer badebylaget med sterke 8-11-2 og 28-22.

Ledende Boro har 85 poeng, Burnley 83 og Brighton 81. Disse har alle spilt 42 kamper, mens Hull på plassen under har 73 og èn kamp til gode. Jeg trur ikke Hull er et problem for lagene over fordi formen til alle tre er solid.

Brighton starta sesongen storveis, hadde en mindre god periode halvveis før de etter nyttår har slept i land mange ettmålsseiere. Forrige hjemmekamp endte med mange plussmål over Fulham, de stoppa på 5-0! Andre skalper å skryte av hjemme er Hull og Leeds (4-0). 2-2 mot Burnley trekker også opp mens 0-3 for Boro i Brightons dårlige periode trekker ned.

Chris Hughton er en god manager og har fått mye ut av et på papiret ikke altfor imponerende mannskap. Resepten er enkel fotball. Mannskapet del for del ser sånn ut: Stockdale er solid mellom stengene, har stått alle kampene. Forsvaret har to bærebjelker, Saltor og Dunk, og en litt skaderamma Rosenior spiller når han er frisk og rask. 5 andre spillere står også registrert med 15 kamper eller mer. På midten er Stephens og Kayal de fremste, spiller de alle fleste kampene. Deretter er det litt tynt. Men framme i angrep er det mer krutt. Hemed skårer jevnlig og er oppe i 16 mål og vår venn Zamora har 7 på 26 kamper. Men flere enn disse skårer mål, for totalt har angrepsrekka 39 mål på sin gode samvittighet!

Ingen skader å melde fra kysten, hvorvidt Smithie er klar igjen for oss vites ikke halv 9 på morran. Hoilett og Washington skal visstnok være klare.

Vi har ingen strålende statistikk for vår del der nede. Vi vinner veldig sjelden men vi hente ett poeng med jevne mellomrom. Jeg trur det er det beste vi kan håpe på i dag. Brighton er råsterke innafor 16m, som sagt, mange kan skåre. Jeg trur viljen til å vinne er enda sterkere hos Brighton enn evnen til å rydde opp er hos oss, rutine eller ei. Ny ettmålsseier til hjemmelaget.