Så hvordan har det gått med våre spillere så langt, og når skal de i aksjon neste gang?

Idrissa Sylla sitt Guinea spilte 2-2 i en internasjonal treningskamp fredag kveld mot Gabon. Guinea skal i aksjon igjen tirsdag kveld mot Kamerun, med kick-off 20:00.

Massimo Luongo spilte 90 minutter for Australia som oppnådde 1-1 mot Irak torsdag i en VM-kvalifiseringskamp. Matthew Leckie åpnet scoringene i den første omgangen, men Irak utlignet sent. Luongo og hans lagkamerater skal i aksjon igjen tirsdag kveld, når de er vertskap for De forente Arabiske Emirater i Sydney. Kick-off for den kampen er 22:00 vår tid.

Angriper Conor Washington hadde håp om å hjelpe Nord-Irland når de møtte Norge i Belfast i går kveld i VM-kvalifiseringskamp. Washington startet oppgjøret og satte den siste spikern i VM-kista til Lagerback og hans menn. Når Norge først skulle gå på en smell så var det like greit at Washington fant nettmaskene. Det liker vi faktisk. Washington var iskald når han ble spilt gjennom alene med Rune Jarstein etter drøye halvtimen. Han plasserte ballen mellom beina på den norske keeperen og fastsatte sluttresultatet til 2-0

Vingen Pawel Wzsolek er med Polen i gruppe E av kvalifiseringen. Han var ikke involvert  i 2-1 seieren mot Montenegro søndag kveld.

Yeni Ngbakato startet på benken for Kongo i kamp mot Kenya søndag ettermiddag og kom på banen de siste 15 minuttene, men han klarte ikke forhindre at landet sitt tapte oppgjøret 2-1.

Ryan Manning, Reece Grego Cox og Olamide Shodipo var alle en del av Irlands U21 tropp mot Kosovo. Det var sistnevnte som hadde størst innvirkning på kampen da han scoret det eneste målet i kampen ti minutter etter pausen. Shodipo er for tiden på lån fra QPR til Port Vale. Ryan Manning startet kampen og var tidvis bra, men ble erstattet av Grego-Cox midtveis i den andre omgangen.

Niko Hämäläinen var i Finlands U21 tropp som møtte Nederland. Nederlenderne vant kampen komfortabelt 2-0.