Av KÅRE SVANG

Vi har forhåndssolgt hele 75 bøker, og utvider fristen for å få navnet i boka ved forhåndsbestilling - ALLER SISTE FRIST BLIR SØNDAG 6 APRIL.

Dette blir historisk, så kom igjen folkens!!

Den samme fristen gjelder også om du ønsker å kjøpe deg en annonseplass i boka til kr 500,-.
 

Da klokka bikket midnatt nyttårsaften og vi kunne skrive 2014, så gikk supporterklubben inn i sitt 25-driftsår. I den anledning har vi bestemt oss for å utgi en historiebok som omhandler vår drift fra oppstarten i 1989 til 2014.

Siden høsten i fjor har bokkomiteen, bestående av Dag Håkon Hellevik, Allan Klo og Kåre Svang, forsøkt å lodde stemningen blant klubbens medlemmer om interessen og markedet for en historiebok. Vi har fått såpass mange og gode tilbakemeldinger at prosjektet komme til å bli fullbyrdet. Pr 5. mars hadde vi forhåndsolgt 70 bøker, noe som er litt mindre enn det vi hadde håpet – dog nok til at beslutningen om å fullføre bokprosjektet var enkel å ta. Dag Håkon leder bokprosjektet, godt hjulpet av Allan og ikke minst alle våre medlemmer som har sendt inn bilder og bidrag. Tusen takk for alle innsendte bidrag – dere gjør boken ennå bedre.

Boken blir i A4 format med et sideantall på ca. 200. Her blir det med masse bilder og historier fra fellesturer til London og Sverige, portretter av deltakere, sammenkomster både i Norge og London, og ikke minst omtaler og resultater fra Supportercupen gjennom 25 år. Hele vår historie gjennom 25 år samlet mellom to permer.

Opplaget vil bli på 250 bøker og prisen vil være kr 325,-. Boka skal være ferdigprodusert og lanseres på vårt 25-års jubileum lørdag 31. mai. Vi tar fortsatt i mot forhåndsbestillinger og alle som forhåndskjøper historieboka vil få navnet sitt på trykk i boka som en «roll of honour». Dette gjelder frem til tirsdag 25. mars.

Alle bestillinger av boka gjøres til:
Kåre Svang, tlf./sms til 924 35 737 el. qprkaare@hotmail.com


Ønsker du å sponse historieboka?
Erfaringsmessig vet vi at det finnes noen som gjerne vil bidra med sponsing/reklame i slike prosjekter. Dette skal ikke være en bok som preges av reklame i det hele tatt, men vi ønsker oss to hovedsponsorer som hver vil kunne få en side hver til egen reklame/disposisjon.
Vi har fastsatt prisen for en helside til kr 4000,-, men er åpen for innspill/diskusjon her.

Rubrikk eller hilsen
I tillegg skal vi ha en side i boka hvor vi selger små rubrikker for annonse/reklame/eget navn til en pris av kr 500,- pr rubrikk. Hvis man ikke ønsker å bruke plassen til egen reklame kan man eksempelvis sende en hilsen til supporterklubben eller til våre medlemmer. Hva som helst - nær sagt!! Ta kontakt om du har lyst til å bidra her.

Henvendelser om sponsing/annonse gjøres til:
Kåre Svang, tlf./sms til 924 35 737 el. qprkaare@hotmail.com