Supporterklubben feirer 25 år i 2014 og selvsagt skal dette markeres. Du er herved invitert til en storslagen jubileumsfest på Two Dogs i Oslo sentrum, lørdag 31. mai fra kl. 1800. Vi har stedet til disposisjon hele kvelden, men på «Bakrommet» er det kun plass til 75 personer.50 supportere er allerede påmeldt, så det betyr kun 25 ledige plasser. Vær kjapp!!

Vi kan love deg en høytidelig aften for alle som er glade i QPR og supporterklubben. Det blir mye mimring om virksomheten til supporterklubben, men også mange høydepunkter fra vårt kjære lag i London W12. I den anledning er det en ære å kunne meddele at vi får besøk av gamle QPR helter som Ian Gillard og Mark Bircham. Til sammen har disse to hele 26 år bak seg i klubben og til sammen har de spilt hele 654 kamper i den blå/hvite hoopsdrakta. De blir med oss hele kvelden. Kan det bli bedre enn dette folkens?
                                     
Det vil bli bespisning i form av spekemat/koldtbord. Dette er inkludert i betalingen, mens drikke må hver enkelt sørge for kjøpe selv på stedet. Prisen for jubileumsfesten er kr 350,- per pers. Festen er forbeholdt medlemmer av supporterklubben og du må ha betalt årets kontingent for å kunne delta.

Påmelding til festen er bindende og må gjøres til klubbleder Kåre Svang: qprkaare@hotmail.com eller tlf/sms på tlf.: 92 43 57 37.

Påmeldingsfristen er satt til 21 mai av hensyn til bestilling av mat etc., men vi har kun lov til å ha 75 personer i lokalet og derfor blir det «førstemann til mølla prinsippet» frem til denne kvoten er fylt. Det vil være forhåndsbetaling – denne sendes ut kommende uke.

Trenger hjelp!
Arrangementskomiteen trenger et lite bidrag for kvelden. For at det skal bli så lite trafikk som mulig av uvedkommende inn i lokalet, ønsker vi å ha en "dørvakt" som kan sitte ved et bord i inngangen til lokalet. Gi beskjed til steinar@temaregnskap.no dersom du ønsker å vise frem "bodyguarden" deg. Oppgaven er enkel, og den består kun i å dele ut juling til hooligans som ønsker seg inn :)

For øvrig er datoen for festen den samme som for årets Supportercup. Skal du på festen så er det lov å møte opp tidlig på formiddagen og spille eller heie på lagene våre i årets cup. Stedet er Snarøya i Bærum. Tenk – en hel dag med kun QPR!!