Av DAG HÅKON HELLEVIK

Som resultatlista nedenfor antyder har oppgavene så langt i 2014 vært ganske vanskelige. Likevel har fem innsendere bestått mars-testen, som i korthet gikk ut på at man skulle følge såpass godt med på det som skjer i rekruttavdelingen at man hadde hørt om Sam Magri. Apriloppgaven handler derimot om Premier League og bør være lettere.

Sam Magri er nemlig QPRs foreløpig siste landslagsspiller for England - når vi altså regner inn alle aldersbestemte nivåer og ikke bare A-landslaget. Sam Magri spilte Englands U19-kamp mot Færøyene 28. september 2012, en liten måned etter at han kom til oss fra Portsmouth. Tidligere hadde han også vært på U16, U17 og U18-lagene. Som senior har veien til stjernene vært litt lengre. I QPR har han ikke kommet lengre enn til U21-laget, og nå for tiden er 20-åringen på lån i Nuneaton i Conference.

Den siste før Magri var Raheem Sterling, som var på det engelske U16-landslaget før han gikk til Liverpool i 2010.

Riktig svar denne gangen har vi fått fra Knut Aksnes, Magne Buset, Eivind Vasstrand, Frode Rekve og Karl Ove Dybvad.

Dermed leder Frode Rekve og Trond Williksen vårsesongens oppgaveserie med tre pinner hver. Magne Buset har to, mens Gjermund Sægrov, Lars E Næss, Tore Berntsen, Knut Aksnes, Eivind Vasstrand, og Karl Ove Dybvad har ett hver.

I april skal vi tilbake til QPRs mislykkede tid i Premier League i 2011/13. Vi ber om to navn, og hvert av dem gir ett lodd i potten. Vi vil enkelt og greit vite hvem som a) spilte flest seriekamper (start og innhopp teller likt) og b) scoret flest seriemål for QPR på disse to sesongene til sammen.

Hvis to eller flere har samme antall får du poeng hvis du klarer en av dem.

Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og oppgavene er del av en sammenhengende konkurranse som går fra januar til mai. Vi deler ut to premier, hver av dem en QPR-trøye for sesongen 2014/15. Vinnerne får disse tilsendt etter sesongstart høsten 2014.

Hvert poeng du scorer underveis gir ett lodd i en trekning, og du har derfor større sjanse for å vinne jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få premie. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2013/14 innen sesongslutt. Svarfristen for denne oppgaven er onsdag 30. april.

Svarene sendes til:

daghakon@besonet.ch

Skriv (og det er veldig viktig) APRILQUIZ i emnefeltet