Af CLAUS LARSEN

Spørgsmålet inden denne kamp var, om vi kunne fastholde det gode spil fra sejren i Ipswich i sidste weekend, og sikre tre hjemmepoint i noget, som burde være en overkommelig kamp, selv om Barton og Hoilett var ude med skader?

Huddersfield havde ikke vundet i samtlige ti tidligere ligakampe på Loftus Road, og det skete heller ikke i dag for de ellers formstærke terrier, men de gjorde absolut, hvad de kunne!

Barton, Hoilett, Benayoun og Jenas var alle helt ude af spillet med skader. Til gengæld kunne vi på denne eftermiddag med mildt, klart og dermed godt fodboldvejr stille op med både Andy Johnson og Charlie Austin i angrebet. Bag dem var Carroll, O'Neil, Henry og Krancjar støttet af Simpson, Dunne, Hill og Assou-Ekotto foran Green mellem stolperne.

Huddersfield var rimelig uimponerede
Huddersfield har flere uerfarne og unge spillere end QPR, men de tog det som en udfordring at møde et mere erfarent og højere placeret hold, endda på udebane, de gik til makronerne fra starten af første halvleg og havde allerede et par chancer i de første minutter.

Udeholdet startede bedst, men vi er efterhånden vant til, at vores tværstribede helte ikke nødvendigvis slipper håndbremsen helt fra kampstart. Senere i halvlegen blev spillet mere ligeligt fordelt, men stadig livligt og med chancer til begge hold, blandt andet havde Karl Henry et hovedstød på træværket.

Til sidst i halvlegen måtte Clint Hill trække i nødbremsen for at stoppe et farligt angreb, og det kostede ham et gult kort. Man frygtede endda at det kunne have været mere spegepølsefarvet. Umiddelbart inden havde Andy Johnson fået et kort for en helt unødvendig forseelse. Det siger noget om det pres, som Huddersfield lagde på os i denne første halvleg, og vi måtte indkassere adskillige wake up-calls.

Vi scorer gerne i anden halvleg
Harry havde nok at tale om henover en kop varm pausete. Igen en kamp, hvor man fornemmede vigtigheden i at få det første mål. Matt Phillips kom ind i stedet for O'Neil med det samme efter pausen.

Charlie Austin var ikke specielt synlig i første halvdel af kampen, men efter otte minutter af den anden gør han det til 1-0 med højrebenet midt i feltet. Flot af ham at klare presset, fortsætte med at tro på det og så være på pletten, når han skal. Det føltes som en lettelse, for målet kunne ligså godt have været scoret i den anden ende af banen.

Udligningen af Wells efter 67 minutter var ikke ufortjent. Det var også Wells, der scorede i Huddersfields 1-0 sejr sidste weekend, og dermed gav Ian Holloway en mere trist debut som manager for Millwall. Men stor jubel blandt de tilrejsende terrierfans.

Herefter var der fortsat intenst spil frem og tilbage med en del spildte chancer til begge hold. Et kvarter før tid fik QPR et hjørnespark, og inden det blev taget, foretog Huddersfield en udskiftning, hvilket de nok ikke skulle have gjort, da det gav forvirring i deres forsvar. Bolden kom ud til Benoit Assou-Ekotto, der lagde den ind til Austin, som headede til 2-1.

Traore kom ind i stedet for Johnson som en defensiv foranstaltning, og sejren kom i hus, dog ikke uden spænding og lidt neglebidning på grund af to nærgående forsøg fra Huddersfield i de sidste minutter.

God stemning i truppen
Dejligt at Austin fortsætter med at have mål i støvlerne. Også Kranjcar spillede godt, og gav ingen bolde væk. Hvorvidt vi kan beholde ham i næste sæson afhænger nok af, hvilken liga vi kommer til at spille i.

På pressemødet inden kampen brugte Harry en del tid på at fortælle, at han egentlig gerne vil have en forstærkning i form af en angriber, med "den rette indstilling" forstås, men at det er vanskeligt at få nogle klubber til at afgive gode spillere i januarvinduet. Der er ingen, som vil åbne for spillerhandlerne.

Og det er klart, at det er vanskeligere at få spillere til klubben, når man også stiller store krav til deres holdning. Men som fans må vi give Harry ret i, at det vil være katastrofalt at købe forkerte spillere ind, som måske ødelægger den gode stemning, der er i truppen i øjeblikket. Og nu scorer vi så tilmed mål for tiden, fem stykker i de sidste to kampe.

Ifølge vores manager handler succes i fodbold meget om at indkøbe de rette spillere, og han er meget tilfreds med dem, han har i øjeblikket, som han selv har købt, og som for de flestes vedkommende er spillere, han kendte godt i forvejen.

Og tabelplaceringen taler sit eget, tydelige sprog om, at spillerne gør det godt, og har den rette indstilling, det vil sige den rette attitude, som gør, at man går ud og kæmper for holdet i hver eneste kamp og yder sit optimale. Med andre ord alt det, som manglede i sidste sæson.