Av STIAN KARLSEN

QPR lå på nedrykksplass, var i forferdelig form, og hadde et særdeles vanskelig kampprogram igjen til sesongslutt. Det var kun de største optimistene som trodde på fornyet Premier League-kontrakt. 

Alt som vanlig
Kampen forløp omtrent som man hadde forventet, i alle fall en drøy time. 0-0 til pause og et Liverpool-lag som oppskriftsmessig tok ledelsen 10 minutter ut i den andre omgangen ved Sebastian Coates. Antagelig det eneste Coates gjorde av positive minner for Merseyside-klubben med en glimrende scoring. 

Da Dirk Kuyt skled inn 0-2 etter 72 minutters spill så var rullgardinen dratt helt ned og det var fullstendig natta. Undertegnede slo av TV´en i noe som lignet et raseriutbrudd av frustrasjon, noe han forøvrig aldri har gjort, hverken før eller senere, med QPR på TV-skjermen. (og gudene skal vite at det har vært en stor frustrasjonskilde!)

Snuoperasjonen
Da tekst-TV (ja, tekst-TV!) ble sjekket drøye 20 minutter senere var det nærmest et sjokkartet panikkanfall som grep tak. 3-2 til QPR!! Kunne umulig stemme... 

Shaun Derry (ja, Shaun Derry!!), Djibril Cissé og Jamie Mackie hadde snudd kampen. Mackie med scoring mellom bena på Pepe Reina når det var spilt 92 minutter. Helt utrolig. 

QPR kom med dette inn i flytsonen på Loftus Road og tok mange trepoengere mot solid motstand derfra og ut sesongen. Sesongen endte på Etihad Stadium hvor laget sikret Premier League-eksistens til tross for 3-2 tap. 

Laget
Laget som slo Liverpool: Paddy Kenny, Luke Young, Anton Ferdinand, Sedum Onuoha, Armand Traore, Joey Barton, Samba Diakite, Shaun Derry, Adel Taarabt, Djibril Cisse og Bobby Zamora. 

Matchvinner Mackie kom inn etter drøye timen spilt. Akos Buzsaky og Taye Taiwo var også involvert som innbyttere. 

Undertegnede kommer aldri, og da mener jeg ALDRI, noen gang å slå av TV´n i frustrasjon over QPR igjen. Angrer fremdeles bittert på den avgjørelsen!! 
Innser at jeg burde ha skjønt bedre, for WE ARE QPR!!