Av EVEN LUBECK

6 bytter fra tirsdagens mørke kveld som vi alle vil og har glemt. Inn med Keane, Green, Yun, Carroll, Krancjar og Benayoun. Ut med Murphy, Dunne, Zamora, Henry, O'Neil og Hoilett. Optimismen var stor med de vanlige gutta tilbake!

Brukbar start!
QPR startet frisk og fikk en god dobbeltsjanse etter bare 3 minutter. Krancjar slo en kort corner som han fikk tilbake fra Morrison. Niko trillet videre til Barton, som avsluttet på ett touch. Konstantopoulos vartet opp med en feberredning,men han ga en farlig retur, som Carroll ventet på. Heller ikke han klarte å overliste Borough sin keeper, men det var tydelig at vi viste gode tendenser tidlig i kampen.

Friend, et konstant uromoment!
Etter den gode starten til QPR tok Middlesborough initiativet i kampen og hadde flere gode muligheter før Friend overlistet Green etter 19 spilte minutter. Friend får tid og rom til å utfordre Hughes på fart, og da vet vi godt hvem som vinner. Friend får avsluttet og Green får reddet, men ballen havner under kroppen hans og lurer seg inn i mål på en eller annen måte. Merkelig scoring, men det var fortjent.

Utligning
På overtid av førsteomgangen kom den forløsende QPR-scoringen. Yossi Benayoun med sin første scoring for QPR. Litt klabb og babb i feltet før han får avsluttet opp i nettaket. Vertene ville ha annulert scoringen, men ut ifra reprisene var det korrekt idømt og Yossi var onside i det han fikk avsluttet. 1-1 til pause, noe som var et helt greit resultat, sett ut ifra sjanser og ballbesittelse.

Hoilett og Bobby, dynamitt?
De første 15 i andre omgang var rolige og med lite sjanser, men fra 60 minutter og ut var det bare ett lag på banen. Da Hoilett ble byttet innpå med snaue 30 minutter igjen, økte optimismen, både hos meg og blant andre supportere. Hoilett er en fotrapp spiller med en ekstrem hurtighet, og er på sitt beste et mareritt å møte for backer. Det skulle ikke ta lang tid før han fikk sitt første touch på ballen, og vips ble det en mulighet for QPR. Zamora inn for Keane, som var QPR sin svakeste spiller i dag. Skulle Bobby score som han gjorde forrige lørdag, og avgjøre matchen?

Årets tabbe!?
Det tok hele 92 minutter før QPR skulle få sin andre scoring, og hvilken bisarr scoring det var! Det første av to mål på overtid er nok årets tabbe av Konstantopoulos!
Friend får først en astronomisk mulighet til å sette 2-1 til Boro på overtid, men skuddet hans går en centimeter utenfor stolpen. På  den påfølgene kontringen slår Chalobah en helt ufarlig ball tilbake til keeper Konstantopoulos, som skal klarere ballen ut. Men isteden for å treffe ballen, sprettet ballen over foten til den greske keeperen og Bobby Zamora spaserer ballen i nettet.

Vi fikk en scoring nummer 3 for QPR i det 96. minutt også! Bobby er råsterk i duellen med Chalobah og stusser den videre til en umarkert Morrison. Han forserer med ballen innover på Boro sin halvdel før han smeller av kula og setter den utagbart i nota bak Konstantopoulos med venstrebeinet.

Jeg har aldri sett på makan til en avslutning før. At en kamp kan svinge så mye er både nervepirrende og helt nydelig!
Fra å gå fra en gigantisk mulighet for Boro til at QPR scorer to på 3 minutter viser at alt er mulig og at det er umulig å ikke elske fotball.

Bestemann
Yun imponerte stort og jeg utnevner han til QPR sin beste. På delt andre plass finner vi både Ravel og Clint Hill, Ravel som avgjør kampen med sin 3-1 og Clint Hill som jobber så hardt og nedlegger ufattelig mye arbeid under hele kampen. Yun derimot jobbet hardt opp og ned og turte å utfordre under hele kampen. Han er ekstremt hurtig og er glad i å løpe. Gøy!

Middlesbrough-QPR 1-3 (1-1)
Friend (18), Benayoun (45), Zamora (90+2), Morrison (90+5)
Dommer: Keith Hill
Gule kort: Carroll (23), Kranjcar (32),  Morrison (75) Barton (75) O'Neil (90+2)
Tilskuere: 15,075 (533 QPR)

QPR: Green; Onuoha, Suk-Young, Hill (Capt), Hughes, Morrison, Barton, Carroll, Kranjcar (Hoilett 60), Benayoun (O'Neil 76), Keane (Zamora 63)
Ubenyttede innbyttere: Murphy (gk); Simpson, Donaldson, Petrasso